Fodbold

Christian Eriksens træner stopper rygter og forlænger

Mauricio Pochettino forlængede torsdag kontrakten med Tottenham, så han er manager frem til 2023.

Argentinske Mauricio Pochettino har været omgivet af jobrygter på det seneste, men torsdag manede Tottenhams manager dem alle til jorden. 

Her forlængede Christian Eriksens chef sin kontrakt med London-klubben for en femårig periode, så den udløber i 2023. 

Pochettino, der har en fortid som argentinske landsholdsspiller, kom til Tottenham i 2014, og med ham i spidsen er klubben sluttet i top-3 i Premier League i de seneste tre sæsoner. 

Til efteråret deltager englænderne i Champions League for tredje sæson i træk, når klubben indvier sit nybyggede stadion. 

- Jeg er beæret over at have underskrevet en ny langtidskontrakt, da vi nærmer os en af de mest betydningsfulde perioder i klubbens historie.

'- Jeg er beæret over at være manageren, der skal lede det her hold på vores nye verdensklassestadion, siger Pochettino til klubbens hjemmeside. 

Både Chelsea og Real Madrid har på rygtebasis i britiske medier været meldt interesseret i argentineren på det seneste. 

Det er dog ikke rygter, som har været bekræftet. 

Da sæsonen sluttede i Premier League, udtalte 46-årige Pochettino, at det nu er tid til at være "modig" på transfermarkedet for Tottenham. 

Klubben har de senere år har brugt betydeligt færre penge på spillerindkøb end Manchester City og Manchester United, der sluttede foran Londonklubben i tabellen. 

Pochettino indikerede også, at han ville have en samtale med Tottenhams formand, Daniel Levy, om klubbens strategi i de kommende år. 

Daniel Levy kalder tiden med Pochettino for en "ekstraordinær rejse" for klubben. 

- Mauricio har skabt en fantastisk ånd på holdet, og han har skabt en spillestil, som vores fans elsker at se på. Jeg ved, at de (fansene, red.) byder Mauricios forpligtelse velkommen, siger Daniel Levy.