FIFA VM 2018

VM kan være i fare for Andreas Bjelland

Forsvarsspilleren Andreas Bjelland plages fortsat af en skade i sin ene læg. Nu skal en MR-scanning vise, om han kan blive klar til VM.

En skade i lægmusklen gør, at Andreas Bjelland ikke kan træne med landsholdet.

Det giver naturligvis panderynker hos landstræner Åge Hareide, der i seks VM-kvalifikationskampe har gjort brug af den danske Brentford-stopper.

- Bjelland skal have en MR-scanning, så vi er 100 procent sikre på, at alt er okay med ham, siger landstræner Åge Hareide til TV 2 SPORT.

Er der noget I er nervøse for?

- Jeg er nervøs for alle, som har været skadet. Jeg har haft et møde med sundhedsstaben i dag, og alle, som har været gennem en skade, skal vi have en udførlig opdatering på, før vi starter træning i næste uge, svarer landstræneren.

Skaden i læggen har drillet Bjelland siden marts, hvor han måtte udgå af Brentfords 0-1-nederlag til Millwall i den næstbedste engelske række, The Championship.

Cornelius træner med fysioterapeut

Også Andreas Cornelius er forhindret i at deltage i landsholdets træninger. Angriberen døjer med en forstrækning i baglåret.

- Han træner med FCK's fysioterapeut, og vi har et godt styr på det. Han vil være klar til weekenden, hvis han bliver valgt blandt de 25-26 spillere, som vi udtager, siger Åge Hareide.

Cornelius pådrog sig skaden i midten af maj, eftersom han ikke var med, da Atalanta spillede 1-1 mod AC Milan i Serie A den 13. maj.

Senest mandag den 4. juni skal Hareide offentliggøre den endelige VM-trup på 23 spillere. VM begynder for Danmarks vedkommende lørdag den 16. juni, når Peru venter i den første gruppekamp.

Danmarks program under VM 2018

  1. Landsholdet samlet i Helsingør

   Søndag aften udtog landstræner Åge Hareide sin endelige VM-trup. Dermed er de 23 spillere, der skal repræsentere Danmark i Rusland, fundet. Se den danske VM-trup her.

  2. Landsholdet i Brøndby

   Pressekonference og træning på Brøndby Stadion.

  3. Danmark vs. Mexico

   VM-testkamp: Danmark vs. Mexico på Brøndby Stadion. Kampstart kl. 20.00.

  4. Afrejse til Rusland

   Landsholdet rejser til Anapa i Rusland, hvor holdet har base under VM.

  5. Landsholdet i Rusland

   Pressekonference og træning på Mordovia Arena i Saransk.

  6. Danmark spiller første VM-kamp

   Danmark og Peru mødes på Mordovia Arena i holdenes første gruppekamp ved VM. Kampstart kl. 18.00 dansk tid. Se kampen direkte på TV 2.

  7. Landsholdet i Rusland

   Pressekonference og træning på Samara Arena i Samara.

  8. Danmark spiller anden VM-kamp

   Danmark og Australien mødes på Samara Arena i holdenes anden gruppekamp ved VM. Kampstart kl. 14.00 dansk tid. Se kampen direkte på TV 2.

  9. Landsholdet i Rusland

   Pressekonference og træning på Luzhniki Stadium i Saransk.

  10. Danmark spiller tredje VM-kamp

   Danmark og Frankrig mødes på Luzhniki Stadium i holdenes sidste gruppekamp. Kampstart kl. 16.00 dansk tid.