Fodbold

Liverpool-stjerne forlod CL-finale i tårer

En knust Mohamed Salah forlader Champions League-finalen efter en halv time. Paul Ellis / Ritzau Scanpix

Liverpools egyptiske stjernespiller Mohamed Salah måtte udgå af Champions League-finalen med en skulderskade. Hans VM er i fare, siger Jürgen Klopp.

Liverpool-fans holdt vejret, da Mohamed Salah lå i græsset og tog sig til sin venstre skulder efter et sammenstød med Real Madrids Sergio Ramos i det 26. minut.

Efter at have modtaget behandling kom egypteren på benene og banen igen, og fansene kunne ånde lettet op, men kun for en meget kort stund.

Få minutter efter lagde Salah sig ned og begyndte at græde.

På det tidspunkt gik det op for Liverpools største profil i sæsonen og ikke mindst for klubbens fans, at Salahs deltagelse i årets Champions League-finale havde nået sin ende.

I det 31. minut blev Mohamed Salah skiftet ud. Smerterne i hans venstre skulder, efter at den havde været gået af led, var for store, og han blev erstattet af Adam Lallana.

Efter kampen blev Liverpool-manager Jürgen Klopp spurgt til Salahs skade og direkte adspurgt, om angriberens VM er i fare, svarede tyskeren:

- Ja, utroligt nok. Det er meget alvorligt med hans skulder, sagde Jürgen Klopp til BT Sport.

- Han ville have forsøgt at spille videre (hvis han kunne, red.), men jeg har ikke set ham. Han er nok på hospitalet for at blive røntgenfotograferet. Det ser ikke godt ud.

Det er i denne duel med Sergio Ramos, at Mohamed Salah bliver skadet.
Real Madrids Sergio Ramos hiver Mohamed Salah med ned.
Sadio Mané trøster sin holdkammerat Mohamed Salah, da han bliver skiftet ud af Champions League-finalen.

Forskel på Liverpool med og uden Salah

Før udskiftningen af Salah havde englænderne ni skud på Real Madrids mål. I resten af første halvleg havde de ingen.

Mohamed Salah er ubetinget Egyptens største fodboldstjerne i øjeblikket og skal - hvis han bliver klar oven på sin skulderskade - gå forrest for sit land ved sommerens VM-slutrunde i Rusland.

25-årige Salah har haft en fremragende første sæson hos Liverpool, hvor det er blevet til hele 32 mål i Premier League, hvilket er rekord i ligaen, og 10 mål i Champions League.

Også Real Madrid var tvunget til en tidlig udskiftning i finalen. Efter 37 minutter erstattede Nacho en skadet Daniel Carvajal, der ligeledes forlod kampen i tårer.

Den spanske hovedstadsklub vandt Champions League-finalen 3-1. Der er tredje år i træk, at Real Madrid vinder den prestigefyldte turnering, hvilket er historisk.