Fodbold

Ronaldo antyder Real Madrid-exit efter femte CL-triumf

Cristiano Ronaldo har vundet Champions League fem gange. Først med Manchester United og siden fire gange med Real Madrid. Hannah Mckay / Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo kan meget vel være på vej væk fra Real Madrid. Han vil komme med en udmelding inden for få dage.

Den portugisiske stjernespiller Cristiano Ronaldo vandt lørdag aften Champions League for fjerde gang som Real Madrid-spiller.

Nu kan hans tid i den spanske hovedstad snart være forbi.

- Vi vil tale sammen i den kommende tid. Det har været rigtig skønt at spille for Real Madrid. Jeg vil komme med et svar i de kommende dage, sagde Ronaldo til beIN SPORTS.

- Jeg har nydt dette øjeblik med mine holdkammerater. Det vigtige er, at vi skrev historie (med tre sejre i træk, red.). Jeg vil gerne takke alle fansene.

Ronaldo blev bedt om at uddybe sit svar, men det havde den 33-årige europamester ikke lyst til. Han gentog blot, at han vil komme med et svar i løbet af få dage.

Cristiano Ronaldo har af flere omgange været rygtet til Paris Saint-Germain og tilbage til sin tidligere klub Manchester United, som han forlod i 2009 til fordel for Real Madrid.

Også Bayern München har været nævnt, men i juni sidste år benægtede tyskerne, at de skulle være ude efter den profilerede fodboldspiller.

- Som regel kommenterer vi ikke disse rygter, men nu, i sagen om Cristiano Ronaldo, vil vi gerne slå fast én gang for alle, at rygtet (om et skifte til klubben, red.) ikke har noget grundlag og må betegnes som fri fantasi, sagde Bayern Münchens bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge.

Ronaldo vandt Champions League for første gang i 2007/08 - det var med United. Han har kontraktudløb med Real Madrid den 30. juni 2021.