FIFA VM 2018

- Et skifte til Dortmund vil være interessant, siger Delaney

Thomas Delaney vil gerne have styr på sin fremtid inden afgangen til VM i Rusland. Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Der er meget, der tyder på, at Delaney er på vej til den tyske klub Dortmund, og ifølge hovedpersonen selv ville netop det skifte være interessant.

Der står "Thomas Delaney" i overskrifterne hos flere store tyske medier for tiden.

Det er storklubben Dortmund, der angiveligt skal have kastet sin kærlighed i retning af den danske midtbanespiller, som Werder Bremen har papir på. Lidt endnu, i hvert fald.

Dortmund er en større klub og i en alder af snart 27, vil det være et meget interessant skridt at tage for mig

Thomas Delaney

For ifølge tyske Kicker er Delaney og Dortmund enige om kontrakten, så det nu blot er de to klubber, der skal blive enige. Her har Dortmund angiveligt tilbudt 15 millioner euro - et stykke fra de 25 millioner euro, som Werder Bremen vil have.

Hos et andet tysk medie, Die Welt, mener man at vide, at Dortmund og Werder Bremen allerede er enige om en transfersum på 24 millioner euro, plus tre millioner euro i mulig bonus-klausul, afhængig af Dortmunds liga-resultater.

Die Welt tilføjer, at handlen forventes at falde på plads fredag.

I så fald er Thomas Delaney en glad mand. Det gør han klart i et interview med Ekstra Bladet, der konfronterer ham med muligheden for et skiftet til Dortmund.

- Jeg har meget stor respekt for Werder Bremen og er glad for de skridt, jeg har haft mulighed for at tage i klubben det seneste halvandet år. Dortmund er en større klub og i en alder af snart 27, vil det være et meget interessant skridt at tage for mig, siger Thomas Delaney til Ekstra Bladet.

Werder Bremens sportschef, Frank Baumann, har tidligere bekræftet, at danskeren kan være på vej væk.

- Det er sådan, at en af de interesserede klubber har meldt ud, at den vil købe ham. Vi er i forhandlinger. Vi kan ikke udelukke, at Thomas forlader os, siger Frank Baumann til Bild.

Thomas Delaney skiftede til Werder Bremen fra FCK i januar 2017.