Fodbold

Usain Bolt på prøvetræning i norsk fodboldklub

Verdens hurtigste mand, Usain Bolt, træner med hos den norske klub, Strømsgodset  Vidar Ruud / Ritzau Scanpix

Fodboldklub Strømsgodset har fået tilført noget hurtighed til truppen. Usain Bolt træner i øjeblikket med hos den norske klub.

Det er ikke en helt normal spiller, den norske fodboldklub Strømsgodset i disse dage har med til prøvetræning.

Strømsgodsets spillere havde ganske vist fået forklaret, at en ny og særdeles hurtig spiller skulle træne med, men at det var den jamaicanske supersprinter Usain Bolt, der mødte op, havde ingen regnet med.

- Vi sagde, at der skulle komme en prøvespiller, og at han var pokkers hurtig. Så blev døren åbnet, og Bolt kom ind. Det blev et chok for spillerne. De nægtede at tro på det. Han kom ved firetiden tirsdag, så det var rart, at vi kunne holde det skjult så længe, siger klubbens sportschef Jostein Flo til VG.

En liten overraskelse på Marienlyst i dag! Verdens raskeste mann skal trene med Strømsgodset!🔥🔥

Posted by Strømsgodset Toppfotball on Wednesday, May 30, 2018

Video: Godset Media

Usain Bolt har siden sit atletikmæssige karrierestop sidste år forsøgt sig som fodboldspiller ved flere anledninger, blandt andet hos Borussia Dortmund. Og selvom det nok heller ikke bliver til en kontrakt denne gang, er det dog ikke kun for sjov skyld, at Usain Bolt er med til træningerne hos Strømsgodset.

- Han er en ener, en mester og en af de største idrætsudøvere gennem tiderne, og det er klart, at vi kan lære meget af ham. Usain Bolt er desuden en særdeles karismatisk og energisk type, og hans tilstedeværelse vil utvivlsomt være til stor inspiration for spillere, trænere og hele klubben, fortæller Flo til klubbens hjemmeside.

Usain Bolt selv har primært fokus på at komme i form og gøre sig klar til en velgørenhedskamp i Manchester senere på sommeren, men håber på at få chancen i en testkamp iført Strømsgodsets spillertrøje.

- Hvis jeg kan få nogle minutter, så er det godt. Jeg vil prøve at blive bedre, arbejde hårdt og spille så meget, jeg kan. Måske ser en klub mig spille og bestemmer sig for at give mig chancen, siger atletikstjernen til VG.

Årsagen til, at Usain Bolt er endt i netop Strømsgodset kan findes hos et norsk bindeled hos Usain Bolts storsponsor, Puma. Her er nordmanden Bjørn Gulden nemlig chef - tidligere spiller i netop Strømsgodset.