Fodbold

- Det ligner et nyt kapitel for Real Madrid, siger ekspert

Det Champions League-vindende Real Madrid kan gennemgå en stor forandring i den kommende tid, vurderer TV 2 SPORTs fodboldekspert Franck Fife / Ritzau Scanpix

Zinedine Zidane er muligvis ikke det sidste store navn, der forlader Real Madrid denne sommer - holdet kan se markant anderledes ud til næste sæson

Tre Champions League-titler i streg med den samme træner - og stort set samme trup, men nu kan det være slut.

Real Madrid kan gennemgå en markant omvæltning efter træner Zinedine Zidanes overraskende afsked i dag.

- Det ligner, at Real Madrid skal starte et nyt kapitel. Kunne de nå mere med den her trup og Zidane som træner? Det var den samme startopstilling i Champions League-finalen i år som i finalen sidste år.

- De har jo ikke ændret særligt meget og måske det var på tide, siger Kasper Lorentzen, fodboldekspert på TV 2 SPORT, med fokus på mulig metaltræthed hos madrilenerne.

- Der er noget med motivationen i fodbold, og det er der, hvor Real Madrid måske skal starte forfra nu. Skal der skiftes ud på nogle af spillerne? Der er mange spørgsmålstegn over for Real Madrids fremtid, siger Lorentzen.

Fortsat et tophold

Der florerer som altid en masse rygter i de spanske medier om, hvilke spillere Real Madrid vil købe, sælge og erstatte. Men uanset hvilke stjerner, der forlader klubben, vil den fortsat være en del af toppen i Spanien, betoner Kasper Lorentzen.

- Real Madrid er altid med i toppen. Det vil de også komme igen og løse problemerne, men det er muligvis et nyt kapitel - både med træner og med nogle af spillerne, siger Kasper Lorentzen.

Real Madrid har købt ind til ideal-opstillingen siden 2014, hvor Toni Kroos og Keylor Navas kom til klubben.