VM fodbold

- Det skal blive bedre offensivt, siger Jørgensen efter dansk nullert

Det danske landshold skal forbedre sig offensivt, mener Nicolai Jørgensen, der ellers var fint tilfreds med præstationen mod Sverige.

Det danske landshold spillede 0-0 med Sverige i den næstsidste test, inden VM-slutrunden i Rusland sparkes igang for dansk vedkommende med opgøret mod Peru den 16. juni.

Og på en fin sommeraften i Stockholm formåede ingen af de to hold spillemæssigt at leve op til de fine forhold. 

Der var nemlig ikke lyspunkter udover den danske defensiv i en kedelig kamp, hvor der særligt i det offensive manglede kvalitet.

Èn af dem der normalt skal levere målene er Nicolai Jørgensen, der dog var ganske tilfreds med den danske indsats efter kampen.

- Jeg synes det er en svær kamp. Sverige er et dygtigt hold, de har en god hjemmebane og står kompakt. Vi har svært ved at åbne dem op, og vi får ikke sat spillet ordentligt op og skabt chancerne, lød det fra Nicolai Jørgensen til Kanal 5 umiddelbart efter kampen. 

- For mange af os er det en måned siden, vi har spillet en kamp. Det var en god prøve og rigtig godt for formen. Defensivt står vi rigtig godt, men offensivt får vi ikke sat det ordentligt op. Det giver dog god selvtillid, at vi står så godt og holder nullet. Men det skal selvfølgelig blive bedre offensivt, sluttede den danske angriber interviewet af.

Det danske landshold kan trøste sig med, at de offensivt manglede den største stjerne i Christian Eriksen, der var blevet hjemme i Danmark med sin højgravide kæreste.

Christian Eriksen forventes dog at være med, når landsholdet tester VM-formen for sidste gang mod Mexico på Brøndby Stadion den 9. juni.