FIFA VM 2018

Hareide forventer Eriksen tilbage i lejren torsdag

Den kommende far Christian Eriksen deltager heller ikke i landsholdets træning i Helsingør onsdag.

Se samtlige 64 VM-kampe direkte på TV 2 PLAY.

Landstræner Åge Hareide må endnu en gang undvære Tottenham-spilleren Christian Eriksen til en træning forud for VM i Rusland.

Den kommende far har ikke været i landsholdslejren siden torsdag, hvor holdet rejste til Stockholm for at spille en testkamp mod Sverige, og heller ikke denne onsdag kommer han på græs i Helsingør.

- Jeg kan ikke sige så meget i dag. Jeg har ikke talt med ham (Christian Eriksen, red.) i dag, siger landstræner Åge Hareide til TV 2 SPORT ved onsdagens presseaktiviteter.

- Han sagde til mig i går (tirsdag, red.), at han håbede at komme på torsdag (i morgen, red.). Der skal vi have taget holdfoto, og det skal være med Christian, siger nordmanden efterfulgt af et lille grin.

Forud for træningen tirsdag gav Åge Hareide ellers udtryk for, at han håbede at se Eriksen ved onsdagens træning under den forudsætning, at han var blevet far.

Men senere tirsdag fik landstræneren en anden besked fra den 26-årige fynske fodboldspiller, så han altså nu fortæller, at han håber, at Eriksen kan træne med torsdag.

Fødslen skal finde sted i Odense, hvor Christian Eriksen har opholdt sig de seneste dage.

Lørdag aften mødes Danmark og Mexico i holdenes sidste testkamp inden slutrunde i Rusland.

Mandag den 11. juni rejser den danske trup til Anapa ved Sortehavet, hvor holdet har base under VM.

Danmark er i gruppe med Peru, Australien og Frankrig og møder førstnævnte lørdag den 16. juni.