VM fodbold

Bendtner og Bjelland sender stikpille med ny video

Nicklas Bendtner har lagt en video op på sin Instagram-story, hvor han og Andreas Bjelland slår lange afleveringer til hinanden.

Et billede kan sige mere end tusind ord.

Det samme kan en video, når det er to af de vragede spillere til den danske VM-trup.

Nicklas Bendtner har torsdag lagt en video op på sin Instagram-story, hvor han i en træningshal laver lange afleveringer. I det modsatte hjørne af hallen står Andreas Bjelland klar til at modtage bolden, inden han sender en lang aflevering retur til Bendtner.

En kontrast til det, som den danske landstræner, Åge Hareide, udtalte så sent som onsdag. Her fortalte nordmanden til TV 2 SPORT, at Bjelland var blevet vraget, fordi forsvarsspilleren ikke var langt nok fremme i forhold til at blive klar til den første VM-kamp mod Peru.

- Det ene er, at han blev skadet på første dag i sit venstre lår, og det gjorde, at han ikke kunne sparke til bolden helt frem til sidste søndags træning. Der sparkede han lidt til bolden og lavede små afleveringer, sagde Hareide.

Bjelland og Hareide er uenige

Spol frem til torsdag, hvor Bjelland pludselig godt kan slå lange afleveringer. Om videoen er en klar besked til Hareide, kan afhænge af øjnene, der ser.

Faktum er dog, at Bjelland har udtalt sig kritisk om at blive fravalgt til VM-truppen. Ifølge ham selv var han klar.

- Jeg er utrolig skuffet og ked af den manglende udtagelse. Jeg må respektere trænerens beslutning, selvom jeg slet ikke er enig. Jeg trænede fuldt med søndag og kom fint igennem.

- Så meget mere er jeg overrasket over, at nogen har meldt ud til Åge, at jeg ikke ville blive klar til den 16. juni (kampen mod Peru, red.). Jeg er selv af den opfattelse, at jeg ville være 100 procent klar til den første kamp den 16. juni, såfremt jeg fulgte den plan, der var blevet lagt oprindeligt, fortalte han tirsdag i en pressemeddelelse fra sportsrådgivningsvirksomheden People in sport.

Til det havde Hareide ikke andet at sige end:

- Han har vel brug for at lufte sine følelser, men det, som er vigtigt at understrege er, at det er mig, der har ansvaret for, at Bjelland ikke er med, og jeg har vurderet det ud fra helheden, fortæller Åge Hareide til TV 2 SPORT.

Nicklas Bendtner har endnu ikke udtalt sig, siden han blev fravalgt til VM-truppen. Angriberen blev skadet i den seneste kamp for Rosenborg og har siden kæmpet for at blive klar.

Kort før Hareides 23 mands trup officielt blev udtaget, lagde Bendtner dog et helt sort billede op på sin Instagram-story.