VM fodbold

De gode råd skal nok komme, lover Kvist den nybagte far Eriksen

På landsholdet er træner og medspillere glade for, at Christian Eriksen er blevet far, så han kan være med i den sidste VM-testkamp.

Mandag blev fodboldspilleren Christian Eriksen far til en dreng, og torsdag formiddag vendte han så tilbage til landsholdskammeraterne i Helsingør.

Dermed er han også med i landsholdets afgørende forberedelser til VM i Rusland.

- Det er dejligt for alle parter, kan man sige i den forstand. Det er godt, og det er vigtigt, specielt også at han kan få nogle minutter og spille sammen med os igen trods alt her på lørdag. Vi er alle sammen glade for, at baby er kommet godt ud, og at alle er glade, siger William Kvist.

FC København-spilleren er selv far til to - en dreng og en pige - og han lover, at han nok skal bidrage med gode far-råd til Eriksen.

- Det skal nok komme, men han får en lang periode nu her, hvor han må lide et afsavn, og det er bliver nok en svær start. Det ville jeg selv syntes, det var, men to store ting, og så må man ligesom dele det godt op. Jeg håber, at han får en god ferie bagefter med baby.

Også landstræner Åge Hareide er glad på Christian Eriksens vegne, men mindst lige så glad for, at den 26-årige fynbo nu vender tilbage til træningsbanen.

- Jeg er glad for, at han har fået overstået fødslen, og at det går godt med mor og barn selvfølgelig, og det er godt for Christian, så han kan koncentrere sig om det, der skal ske her, siger Åge Hareide til TV 2 SPORT.

- Vi får på mange måder en ny spiller ind efter kampen mod Sverige, hvor vi spillede uden Christian. Vi ved, at vi får kreativitet og en masse måder at spille på, som løfter andre spillere. Det er også vigtigt, og vi bliver bare stærkere med hans tilstedeværelse.

Danmark møder Mexico i en VM-testkamp lørdag aften. Mandag rejser landsholdet til Rusland, og lørdag den 16. juni gælder det Peru i den første gruppekamp.