FIFA VM 2018

Eriksen er blevet far og er tilbage i landsholdslejren

Mandag blev Christian Eriksen far til en dreng, og torsdag formiddag vendte han så tilbage til landsholdets lejr i Helsingør.

Herrelandsholdets stjerne Christian Eriksen kan rejse til VM med et stort smil på læben og endnu flere billeder i sit fotoalbum på telefonen.

Mandag blev den fynske fodboldspiller far til en dreng, og dermed er der nu ingen fare for, at han misser Danmarks sidste VM-testkamp mod Mexico på lørdag.

- Christian blev far i mandags. Mor og dreng har det godt. Christian er lige ankommet til hotellet nu og træner med fra i dag (torsdag, red.), oplyser landsholdets pressechef Jacob Wadland.

26-årige Eriksen forlod landsholdslejren for en uge siden og var ikke med i landsholdets næstsidste VM-testkamp mod Sverige i Stockholm lørdag aften.

I ugen op til terminsdatoen den 31. maj havde Christian Eriksen sin telefon med på træningsbanen i Helsingør, og han har i forbindelse med presseaktiviteterne i landsholdslejren ikke lagt skjul på, at han så frem til at blive far.

- Det bliver hektisk, men det er også rigtig dejligt. Jeg glæder mig rigtig meget, både til at få et barn og til VM, sagde han ifølge Ritzau den 25. maj.

Tottenham-spilleren havde også en klar forventning om, at kæresten Sabrina Kvist Jensen ville føde før slutrunden i Rusland, som landsholdet rejser til mandag den 11. juni.

- Det er planen, og jeg tror også, at det sker før, sagde Christian Eriksen, der dagen før terminsdatoen ikke havde de store problemer med at koncentrere sig om holdets VM-forberedelser.

- Det er jo bare at vente, man kan ikke gøre så meget andet. Det er nemt at abstrahere fra, lød det fra Eriksen ifølge Ritzau den 30. maj.

VM-testkampen mod Mexico spilles på Brøndby Stadion, og præcis en uge senere går det løs ved VM, når Peru venter i landsholdets første VM-kamp.

Danmark er også i gruppe med Australien og Frankrig.

Christian Eriksen og kæresten annoncerede en uge før juleaften sidste år, at de skulle være forældre.