Bendtner træner igen med i Rosenborg: Kan komme i kamp allerede mandag

Rosenborg har lagt et billede ud på Twitter, hvor der står, at Nicklas Bendtner igen træner med. Cheftræneren siger, at han er aktuel til mandag.

Nicklas Bendtner er ikke med i Danmarks VM-trup, der om kort tid rejser til Rusland.

Han kom nemlig skadet ind i landsholdstruppen, der var samlet forud for afrejsen, og derfor blev han valgt fra af Åge Hareide, da den endelige trup skulle udtages.

Men den danske angriber er tilsyneladende kommet sig hurtigt over skaden, og er således igen klar til at træne med i Rosenborg. Det skriver Rosenborg på Twitter, hvor de også har lagt et billede ud af danskeren.

På Twitter har klubben også lagt et kort interview ud med cheftræner Kåre Ingebrigtsen, hvor han bekræfter, at Bendtner kan komme i kamp allerede på mandag, hvor Rosenborg møder Tromsø.

- Ja, Nicklas er aktuel til kampen. Vi har snakket godt sammen løbende, og han har gjort fremskridt. Vi tester lidt i dag med lange afleveringer og ser, hvordan det reagerer, men hvis han kan være 100 procent med, så er han aktuel, siger træneren.

Tidligere på ugen udtalte Rosenborgs medicinske koordinator Haakon Schwabe, at man regnede med at have Bendtner helt klar til den 24. juni, men det kan altså blive tidligere.

- Vi undersøgte Nicklas, og blev enige med ham om et trænings og behandlingsudkast, som han skal følge fremover. Vi forventer at Nicklas er spilleklar til hjemmekampen mod Vålerenga den 24. juni, udtalte Schwabe dengang.