Fransk VM-stjerne syet efter grimt sammenstød

Chelseas Oliver Giroud måtte gå fra banen efter et voldsomt sammenstød med amerikanske Matt Miazga, da Frankrig og USA spillede 1-1.

Det så voldsomt ud, da den store angriber og amerikanernes Miazga slog hovederne sammen, og efterfølgende måtte ligge til behandling på banen. Det endte med, at begge spillere måtte skiftes ud.

Det var i en situation 10 minutter inde i anden halvleg efter et hjørnespark fra Griezmann, at uheldet indtraf, og spillernes hoveder ramlede sammen.

Holdkammeraterne ilede efterfølgende til, mens begge spillere lå og blødte kraftigt fra hovedet på banen.

Det frygtes, at Giroud i værste fald kan have pĂĄdraget sig en hjernerystelse. Er det tilfældet, kan han komme til at misse kampe ved VM, skriver franske medier, der i samme ĂĄndedrag udtrykker bekymring for, at Giroud er den eneste 'klassiske' boksspiller, som landstræner Didier Deschamps har udtaget til truppen.

Selv var Olivier Giroud ikke i tvivl om, at han nok skal blive klar til ĂĄbningskampen mod Australien om lidt under en uge. Overfor Eurosport forklarede han efter kampen, at han ønskede at fortsætte kampen efter episoden, men at den franske landsholdslæge Franck Le Gall forhindrede ham i at gøre det.

Ifølge L'Equipe er Giroud blevet syet med seks sting over venstre øjebryn. Flængen var angiveligt fem centimeter lang. Værre så det ud for Miazga, der måtte syes med hele 15 sting.

En tæt kamp

Selve kampen forløb heller ikke som franskmændene havde håbet. USA kom foran før pausen ved Julian Green, og først et kvarter før tid fik Kylian Mbappé udlignet til resultatet 1-1.

Det var dog Frankrig, der havde de største chancer i kampen, og holdet burde nok have taget sejren.

Netop Mbappé kunne også ses med isposer efter kampen, men han forsikrede dog pressen om, at der ikke var noget alvorligt i vejen.

Næste opgave for franskmændene bliver Australien ved VM. Dernæst venter Peru og til sidst Danmark.