VM fodbold

Slut med testkampe: Sådan er det gået Danmarks VM-modstandere

Frankrig, Peru og Australien spillede ligesom Danmark deres sidste VM-testkampe lørdag.

Se alle kampe fra VM på TV 2 PLAY

Danmark er ubesejret i 15 kampe, efter det lørdag blev til en 2-0-sejr over Mexico i den sidste testkamp forud for VM.

Lørdag spillede alle Danmarks gruppemodstandere ligeledes sidste testkamp.

Herunder kan du se, hvordan det er gået nationerne i de testkampe, de har spillet i 2018.

Frankrig

 • Frankrig - USA 1-1
 • Frankrig - Italien 3-1
 • Frankrig - Irland 2-0
 • Rusland - Frankrig 1-3
 • Frankrig - Colombia 2-3

Sådan kvalificerede de sig: Frankrig var ganske suveræne i sin kvalifikationsgruppe, som blandt andre bød på Sverige og Holland. Holland blev slået i begge opgør, mens franskmændene tabte ude og vandt hjemme mod Sverige. Frankrig blev nummer et i gruppen med 23 point i 10 kampe.

Peru

 • Sverige - Peru 0-0
 • Saudi-Arabien - Peru 0-3
 • Peru - Skotland 2-0
 • Peru - Island 3-1
 • Peru - Kroatien 2-0

Sådan kvalificerede de sig: Peru blev nummer fem i den sydamerikanske kvalifikation. Holdet spillede 1-1 i den sidste kamp mod Colombia, hvor en sejr havde medført direkte kvalifikation. Femtepladsen betød derimod playoffkampe mod New Zealand. Første kamp endte 0-0, før peruanerne gjorde arbejdet færdig på hjemmebane med en 2-0-sejr.

Australien

 • Ungarn - Australien 1-2
 • Australien - Tjekkiet 4-0
 • Australien - Colombia 0-0
 • Norge - Australien 4-1

Sådan kvalificerede de sig: Australien sluttede på tredjepladsen i den asiatiske kvalifikation bag Japan og Saudi-Arabien. Derfor blev australierne tvunget ud i to playoffkampe mod Honduras om en plads ved VM. Første kamp endte 0-0, mens Australien på hjemmebane sikrede VM-billetterne med en 3-1-sejr.