FIFA VM 2018

Her skal landsholdet bo ved VM i Rusland

Beton Brut Resort i byen Anapa ved Sortehavet bliver landsholdets base ved VM i Rusland - næsten 1200 kilometer fra nærmeste spillested.

Se flere billeder fra hotellet i galleriet nederst i artiklen.

De danske landsholdsspillere kan vågne op med udsigt ud over Sortehavet i Rusland.

Det danske landshold får nemlig base på det firestjernede hotel Beton Brut Resort, der ligger i kystbyen Anapa i det sydvestlige Rusland.

- Vi får gode muligheder for at kunne være meget udendørs og nyde det milde klima og Sortehavet. Det tror jeg er vigtigt, når man er samlet så lang tid, sagde landstræner Åge Hareide i en pressemeddelelse, da det i slutningen af 2017 blev offentliggjort, hvor landsholdet skulle bo.

- Samtidig får vi et hotel, hvor vi har gode forhold med tre etager reserveret til os, hvor vi kan samle os som hold, sikre gode behandlingsmuligheder og fysisk træningsfaciliteter.

Hotellet byder på 173 værelser, to restauranter, privat strand ud til Sortehavet, indendørs og udendørs pool, fitness og en indhegnet fodboldbane.

Beton Brut Resort byder på 21 forskellige værelsestyper. Det billigste værelse koster 5000 russiske rubler (535 danske kroner) per nat, mens man skal betale 18.000 rubler (1927 danske kroner) for den største suite, hvor man til gengæld får 64 kvadrameter at boltre sig på.

Når Christian Eriksen, Simon Kjær og resten af landsholdet ikke træner eller spiller kamp, kan de bruge tiden på at se film i hotellets biograf, de kan spille billard eller slå tiden ihjel i spillehallen.

Byen Anapa ligger knap 1200 kilometer fra det nærmeste spillested, hvilket betyder, at landsholdet kun skal flyve i et par timer for at nå frem. Og hotellet ligger kun 10 minutter fra lufthavnen, hvilket betyder, at de får den optimale transporttid.

Gennemsnitstemperaturen i juni og juli er 21-24 grader, og holdet vil hele tiden være inden for en tidsforskel på en time til de tre spillesteder i gruppespillet.