VM fodbold

TV 2 og Tivoli præsenterer: Danmarks VM-kamp mod Australien på storskærm

Når Danmark spiller sin anden VM-kamp, er Plænen i Tivoli et af de steder, hvor du kan se TV 2s VM-studie og fodbold sammen med tusindvis af fans.

TV 2 og Tivoli gør klar til den helt store VM-fest torsdag 21. juni, hvor Danmark møder Australien kl. 14.00. Her har de første 10.000 fodboldglade gæster fået fri adgang til Tivoli for at se kampen med stadionstemning på en 30 kvadratmeter stor skærm på Plænen.

Samme dag rykker TV 2 sit VM-studie ind i Tivoli og sender live både før kampen, i pausen og efter kampen.

Morten Ankerdal er vært, og han har eksperterne Troels Bech, Niclas Jensen og Nicolai Boilesen samt den tidligere danske topdommer Kenn Hansen med i VM-studiet i Tivoli. Kampen kommenteres af TV 2s Thomas Kristensen og Thomas Sørensen – sidstnævnte med en fortid som professionel fodboldspiller i Australien.

- Tivoli er kendetegnet af både god stemning og smukke omgivelser, og på den baggrund passer stedet perfekt til en fodboldfest sammen med TV 2. Jeg er rigtigt glad for, at det er lykkedes at skabe et VM-samarbejde med Tivoli, siger produktionschef Klaus Bøgeholdt, TV 2 SPORT.

De første 10.000 fodboldfans har sikret fri adgang ved at downloade en eller flere af de 10.000 fribilletter via Tivolis hjemmeside. Det er stadig muligt at deltage i arrangementet ved at købe entrébillet til Tivoli eller ved at bruge sit årskort.

Tivoli viser også yderligere cirka 20 VM-kampe fra TV 2 på storskærm på Plænen eller ved Orangeriet (se oversigten her). TV 2 afgør løbende, om stationen i forbindelse med en eller flere af disse kampe vil rykke sit VM-studie ind i Tivoli.