Fodbold

Brøndby henter afløser for Frederik Rønnow

23-årige Marvin Schwäbe har fået en treårig kontrakt med Brøndby, hvor han erstatter Frederik Rønnow.

Marvin Schwäbe bliver manden, der skal løfte den tunge arv efter Frederik Rønnow i fodboldklubben Brøndbys mål.

DM-sølvvinderne meddeler på Twitter, at klubben har skrevet kontrakt med den 23-årige tysker, der kommer fra Hoffenheim, hvor han dog ikke har spillet ligakampe.

Marvin Schwäbe, der har fået en treårig kontrakt, har i stedet været udlejet, senest til Dynamo Dresden.

- Vi har i Brøndby IF historie med at udvikle dygtige målmænd, der kommer som store talenter og løfter deres spil til et helt nyt niveau, mens de er i klubben.

- Marvin er, som Frederik Rønnow og Lukas Hradecky var det, et stort målmandstalent, der er klar til at spille med i toppen af ligaen, og han har set, hvor store skridt man kan tage i sin udvikling som målmand i Brøndby IF, siger sportsdirektør Troels Bech.

Frederik Rønnow, der er med det danske landshold til VM i Rusland, har de seneste tre sæsoner været førstemålmand i Brøndby.

Den 25-årige landsholdsreserve skal fra næste sæson spille for Eintracht Frankfurt i Bundesligaen.

Marvin Schwäbe har tidligere spillet for diverse tyske ungdomslandshold, blandt andet U21-landsholdet.

Han ser frem til at indledte sit ophold i Brøndby. 

- Da interessen fra Brøndby IF blev konkret, vidste jeg hurtigt, at jeg gerne ville hertil. Hany Mukhtar kender jeg fra det tyske U21-landshold, og så har jeg skrevet lidt sammen med Anthony Jung. 

- De har talt positivt om klubben, og jeg er sikker på, jeg falder hurtigt til her. Der er nogle andre tyske spillere og en tysk træner, så det hjælper selvfølgelig.

- Jeg kender og kan godt lide den aggressive stil med hårdt genpres, som Brøndby IF spiller. Den passer godt til mig, fordi jeg også kan bruge mine fødder, siger Marvin Schwäbe.