FIFA VM 2018

Eksperterne forudsiger, at de her fire spillere kan stjæle overskrifterne til VM

TV 2 SPORTs eksperter under VM udpeger spillere, som danskerne hjemme i stuerne skal holde et ekstra øje med.

Verdens største udstillingsvindue for 736 spillere åbner torsdag, når VM i Rusland går i gang. Her kan ham den ukendte fra Marokko, stortalentet fra Polen og superstjernen fra Portugal markere sig og få sin markedsværdi til at stige.

For fire år siden ved VM i Brasilien var det helt store gennembrud Columbias James Rodriguez, der i en alder af 22 markerede sig som én af VM’s største spillere. Med seks mål blev han topscorer, og kort efter købte Real Madrid ham i Monaco for over 600 millioner kroner.

Hvem bliver dette VM’s gennembrud? TV 2 SPORTs eksperter giver her deres bud.

Hvem får gennembrud ved dette års VM?

Jan Michaelsen: Timo Werner, Tyskland

- Han er virkelig hurtig og arbejdsom, og så har han næse for mål. Det har vi set i RB Leipzig, hvor han i denne sæson scorede 13 mål. Jeg kunne godt se ham spille en stor rolle i Tysklands offensiv.

Glen Riddersholm: José María Giménez, Uruguay

- En af de positioner, som man ofte ikke kigger så meget på, når man taler om et gennembrud, er forsvaret. Man normalt på de offensive spillere, hvor det sidste gang var James Rodriguez, som scorede mange mål og spillede fantastisk. Men jeg peger på Giménez, som er en sindssygt dygtig og talentfuld central forsvarsspiller fra Uruguay og på klubholdet Atletico Madrid. Jeg vil opfordre folk til at kigge efter Uruguays centrale forsvar her ved VM.

Peter Sørensen: Kylian Mbappé, Frankrig

- Han spiller for et hold, der kommer langt, tror jeg. Jeg tror, at Frankrig godt kan vinde, og her tror jeg, at Mbappé bliver helt forrygende.

Thomas Sørensen: Timo Werner, Tyskland

- Han er kun 22 år og et etableret navn i Bundesligaen, men måske ikke så kendt igen på internationalt plan. Jeg synes, han ser rigtig skarp ud, og han er klar til at overraske en masse. Han er en ret komplet spiller. Han er fysisk stærk, hurtig og læser spillet godt. Han er lidt en Miroslav Klose-type, som kan score på alle mulige måder.

Thomas Frank: Sergej Milinković-Savić, Serbien

- Han har haft en god sæson i Lazio. Han er en rigtig dygtig boks-til-boks-spiller, som både kan heade, sparke med både højre og venstre og komme i feltet. Han ser rigtig spændende ud. Det sjove er, at han har spillet ganske få landskampe for Serbien, men på grund af denne fantomsæson er det måske aktuelt med en plads i startopstillingen. I testkampen mod Boliva var han i hvert fald blandt de 11 udvalgte.