VM fodbold

Her er VM-eksperternes managerhold

Indtil videre er flere end 150.000 hold tilmeldt VM 2018-managerspillet. Her kan du få inspiration til at sætte dit.

Når VM i fodbold 2018 sparkes i gang torsdag den 14. juni i Moskva, markerer det begyndelsen på en sand fodboldfest. 

Holdet.dk og tv2.dk har i samarbejde lavet et managerspil, hvor du kan sætte dit eget drømmehold og dyste imod familie, venner og kollegaer.

VM 2018-managerspillet er opdelt i syv runder og bygger på spillernes virkelige præstationer, så du får point for scoring, assists, rent mål og så videre. Du kan følge dit hold og se pointene tikke ind live, mens VM-kampene kører i fjernsynet.

Men hvordan stiller man det skarpeste hold, der kan gå hele vejen ved VM. Det giver nogle af TV 2s fodboldeksperter under VM-slutrunden her deres bud på.

Thomas Frank:

"Danskerne er med, fordi vi tror på et godt VM, og at de kan give point til drømmeholdet.

Specielt Thomas Delaney kommer til at score og spille et flot VM.

Iniesta er med for at ære en af de største spillere gennem tiderne."

 

Nicolai Boilesen:

"Min stamme består af spillere fra Brasilien og Belgien, da jeg synes Brasilien er favoritter til at gå hele vejen, og Belgien er kommet i en overkommelig pulje og generelt har et hold, der på papiret burde komme rigtig langt i år.

Jeg har Antoine Griezmann som anfører i denne runde, da jeg tror på, at han scorer mod Australien. Han er formentlig også den, der sparker straffe, hvis de får sådan et. 

Uruguays målmand Muslera er fordi, de i mine øjne er kommet i den letteste pulje og ikke burde lukke særligt mange mål ind i gruppespillet.

Dzagoev har jeg valgt, fordi Rusland i første runde spiller to gange og derved kan optjene flere point. Jeg planlægger at skifte ham ud efter første runde og eventuelt købe Iniesta, når Spanien har spillet mod Portugal. De har to på papiret lettere kampe efterfølgende."

Niclas Jensen: