Braithwaite har en god jubelscene klar

Fodboldspillere forbereder sig til en kamp på mange forskellige måder. Martin Braithwaite forestiller sig fremtiden med personlig succes.

Det vil ikke komme det mindste bag på Martin Braithwaite, hvis han scorer til VM i Rusland. Faktisk vil det nærmere overraske ham, hvis han ikke sender bolden i mål.

Kantspilleren har nemlig visualiseret slutrunden for sit indre blik som en del af forberedelsen til Danmarks første kamp lørdag aften. Og det kommer til at gå godt, forsikrer han.

- Jeg er en person, der sætter mig meget ind i tingene, før de sker. Jeg visualiserer tingene, og det handler bare om, at jeg ser mig selv præstere godt på banen. Alt, hvad der sker udenom, er ligegyldigt, siger Braithwaite og hentyder til det enorme fremmøde af lidenskabelige, peruvianske fans.

Ifølge The Telegraph har peruvianske fans købt i alt 43.500 billetter til gruppekampene. Over 100.000 har søgt om at købe billet.

Har jubelscenen klar

Martin Braithwaite har ikke fortalt, om han har visualiseret et resultat i åbningskampen. Han fortæller dog, at han har set sig selv score ved VM.

- Ja, selvfølgelig har jeg det.

Kommer der en jubelscene bagefter?

- Ja, det kommer der. Om det bliver den helt store scene, det ved jeg ikke. Men der kommer en god jubelscene, det er helt sikkert, siger han til TV 2 SPORT.

Vil få Åge til at tvivle

Martin Braithwaite startede på bænken i de to testkampe lige inden VM, hvor han dog blev skiftet ind og var med til at sætte gang i det danske spil. Derfor har der været spekuleret i, om han ville overtage pladsen i startopstillingen fra Pione Sisto, der med egne ord har spillet elendigt op til slutrunden.

Torsdag fortalte Pione Sisto, at hans fornemmelse omkring en startplads mod Peru alligevel er god. Omvendt sagde Viktor Fischer, at han ville blive overrasket, hvis han skulle starte inde på venstrekanten. Men de spekulationer vil Braithwaite slet ikke gå ind i.

- Jeg var på den måde, da jeg var yngre. Der prøvede jeg at kigge (på træningen i løbet af ugen, red.), men det er journalistarbejde at holde øje med, hvad der sker. For mig handler det om at gøre det godt til træning, og man kan altid ændre folks tanker. Hvis man er skarp til træning, kan træneren altid lave ændringer, og hvis han ikke ser mig som en starter, så skal jeg i hvert fald gøre ham i tvivl. Det er helt sikkert.

Danmark møder Peru lørdag klokken 18. Kampen vises direkte på TV 2 og TV 2 PLAY.