VM fodbold

Eksperter står i kø for at hylde Ronaldo: - Han er fuldstændig genial

Flere eksperter er dybt imponeret over Cristiano Ronaldos præstation og hattrick i kampen mod Spanien.

Cristiano Ronaldo viste på ny klassen, da hele verdens øjne var rettet mod den første store kamp ved VM mellem Portugal og Spanien.

Med et hattrick var Real Madrid-stjernen om nogen årsagen til, at Portugal lykkedes med at få point med fra aftens 3-3 kamp.

Og Ronaldos præstation imponerer også TV 2 SPORTs fodboldekspert, Bo Henriksen.

- Han er fuldstændig genial, og det viser han jo igen i dag, var Henriksens umiddelbare reaktion på Ronaldos indsats efter kampen.

- Jeg synes, at han igennem en længere periode har bevist, at han vinder trofæer. Men han viser igen i dag, at han stadig er sulten. Det er jo bare imponerende. Man ved, Ronaldo kan de her ting.

Og Bo Henriksen er langt fra den eneste, der står i kø for at hylde Cristiano Ronaldo.

Nicolai Boilesen, der til daglig spiller i FCK og tidligere har haft fornøjelsen af at spille overfor portugiseren, er ligeledes blæst bagover Ronaldos debut ved dette års VM.

- Han er jo med i alt, som Portugal skaber. Han fremtvinger straffesparket, og det er også ham, der får frisparket til sidst. Igen, igen kommer han bare i de her positioner, hvor han får chancerne for at lave mål, lød det fra Nicolai Boilesen i TV 2's VM-studie efter kampen.

Cristiano Ronaldo var på pletten allerede efter tre minutter. Med et par hurtige finter overfor Nacho fremtvang han et straffespark, som han selv udnyttede.

Kort før pausen fik han så god hjælp af den spanske målmand David De Gea, der droppede fælt. Men kort før tid tryllebandt Cristiano Ronaldo så hele fodboldverden, da han med et smukt frispark sendte bolden i krogen til 3-3.

- Det er jo en helt fantastisk fodboldkamp mellem to forskellige stilarter. Men man må bare sige, at Ronaldo tager det her hold på skulderne. En unik præstation. Hvad skal man sige? Han bliver bare ved med at præstere, lød TV 2 SPORTs fodboldekspert Kenneth Emil Petersens reaktion efter kampen.

Cristiano Ronaldo får muligheden for flere scoringer på onsdag, når de møder Marokko.

Den kamp, og alle andre kampe, kan du se på TV 2 Play, hvor du i øvrigt også kan se alle højdepunkterne fra dagens kamp.