FIFA VM 2018

Begik afgørende frispark på Ronaldo: - Han har en tendens til at filme

FC Barcelonas spanske forsvarsspiller Gerard Piqué var ikke tilfreds med det frispark, der førte til 3-3-scoringen imellem Portugal og Spanien.

Cristiano Ronaldo trak sine shorts godt op, tørrede fingrene og pustede så ud. Derefter sendte han køligt bolden over muren og noterede sig karrierens første VM-hattrick og et enkelt point til Portugal.

Et fantastisk mål på frispark af Cristiano Ronaldo

Men måske skulle Ronaldo slet ikke have haft muligheden for at udligne få minutter før tid. Spaniens Gerard Piqué var i hvert fald ikke tilfreds med, der blev fløjtet frispark mod ham, da Ronaldo kort forinden faldt til jorden efter kontakt mellem de to.

- Cristiano har en tendens til at filme, sagde han ifølge spanske Marca efter kampen og uddybede sit syn på kampens forløb.

- Vi havde flere chancer. De havde tre skud og scorede tre mål. Når du i åbningskampen får et straffespark imod dig og er bagud efter to minutter, så skal du være glad for, at det endte med point.

Piqué var da heller ikke ene om at sætte spørgsmål ved frisparket. Også den tidligere danske topdommer Kenn Hansen slog efter kampen fast, at det sagtens kunne diskuteres.

- Det ser meget tyndt ud. Berøringen er minimal, så det ser forkert ud. Især når vi sammenligner med Costa mod Pepe, hvor vi har en arm oppe omkring hovedet. Balancerer vi de to over for hinanden, så er det underligt, der ikke dømmes frispark for armen i hovedet, sagde Kenn Hansen med henvisning til situationen kort inden Spaniens 1-1-scoring, hvor der ikke blev dømt frispark.

Den spanske angriber havde armen oppe omkring hovedet på Portugals Pepe, men trods en gennemgang på video blev der ikke dømt frispark. Video: TV 2 SPORT

Det afgørende mål var blot et af tre på en aften, hvor Ronaldo igen, igen viste sin store klasse. På TV 2 Play kan du komme helt tæt på hattrick-heltens store kamp: