FIFA VM 2018

- Forsvareren hjalp mig meget, siger Pogba om sit sejrsmål

Frankrigs stjerner levede op til favoritværdigheden, da de åbnede VM's gruppe C med en sejr. Men to gange skulle Les Bleus have hjælp af teknologi.

Se eller gense Frankrig-Australien på TV 2 PLAY.

Fodboldens teknologier kom i spil, da fodboldstormagten Frankrig i lørdagens tidlige VM-kamp besejrede 14 godt kæmpende australiere.

Med andre ord holdt det hårdt for franskmændene, der først scorede sejrsmålet i det 81. minut og endda med hjælp fra en australsk fod og mållinjeteknologi.

- Forsvareren hjalp mig meget. Men det vigtigste er at få bolden i kassen. Om man scorer med ørerne, med næsen eller med foden, så er det fint, sagde Frankrigs matchvinder Paul Pogba efter kampen.

Forinden havde Antoine Griezmann bragt Les Bleus foran 1-0. Den franske stjerne fik tilkendt et straffespark efter videogennemsyn af kampens dommer, og det omsatte han sikkert til mål.

Men bare fire minutter senere udlignede Australien. Fra de 11 meter var anfører Mile Jedinak lige så sikker som Griezmann.

- Det er VM. Der er ingen ubetydelige hold. Og Australien var stærke defensivt og stod tæt pakket foran mål. De spillede deres eget spil, og det er et godt hold. Sådan vil det være under hele VM, lød det fra Paul Pogba.

- Men det var vigtigt at vinde den første kamp. Det gjorde vi i dag, selv om det holdt hårdt. Men vi gav ikke op og fik scoret til sidst, og så forsvarede vi føringen til det sidste.

Er eventyret begyndt nu?

- Ja, vi fik tre point i dag. Det er super vigtigt. Så får vi se, hvordan det fortsætter.

Med 2-1-sejren topper Frankrig gruppe C. De øvrige hold i gruppen, Danmark og Peru, mødes senere lørdag. Se kampen direkte på TV 2 og TV 2 PLAY med optakt fra kl. 16.30.