FIFA VM 2018

Holdkammerat efter fæl Messi-misser: - Han er bare et menneske

Lionel Messi blev den store skurk, da han med et brændt straffespark kostede Argentina de tre point mod Island.

Lionel Messi og Argentina fik alt andet end den ønskede start på VM, da de mod VM-debutanterne fra Island måtte nøjes med 1-1.

Som om det ikke var slemt nok for Lionel Messi, så blev den store argentinske stjerne forvandlet fra hele nationens helt til skurk for en stund.

Efter en times spil skulle angriberen nemlig forsøge at sætte et straffespark i kassen til en argentinsk 2-1 føring. Men Lionel Messi kunne ikke stå for presset og sendte et svagt spark afsted, som Island-keeper Hannes Halldorsson snuppede.

Men på trods af rollen som skurk kan Messi trøste sig med opbakningen fra holdkammeraterne.

- Messi er jo kun et menneske, lød det fra angrebskollegaen Sergio Agüero efter kampen ifølge den argentinske avis Olé.

- Det er hvad der sker. Du er nødt til at støtte ham. Det er en dårlig dag, men der mange øjeblikke, hvor du kan definere en kamp. Den første kamp er altid svær, lød det fra Sergio Agüero efter kampen.

Og netop pointen om at den første kamp til et VM er svær, bakker Sergio Agüeros landsmand Javier Mascherano op om

- Det er aldrig nemt at spille den første kamp ved et VM. Du er nødt til at fortsætte, fordi det her kun er starten, fortalte Javier Mascherano ifølge det argentinske medie Clarín.

- Vi mødte en modstander, der forsvarede med alle spillere bag bolden. Vi havde ellers vores muligheder, men det var ikke vores dag. Vi gav dem halvanden chance, og det udnyttede de, lød den tidligere Barcelona-spillers analyse.

Argentina er udover Island i gruppe med Nigeria og Kroatien. 

Husk, du kan se alle VM-kampene på TV 2 PLAY.