FIFA VM 2018

Perus landstræner er bitter efter nederlaget til Danmark

Holdet fra Sydamerika havde fortjent en bedre skæbne mod Danmark, lyder det fra Perus landstræner Ricardo Gareca.

Se eller gense Peru-Danmark på TV 2 PLAY.

Peru havde bestemt chancerne til sejr over Danmark i de to holds første kamp ved VM i Rusland, men ind bag Kasper Schmeichel ville bolden bare ikke.

Og da Yussuf Yurary Poulsen havde mere tur i den foran Peru-målmand Pedro Gallese, endte det med et peruansk nederlag på 0-1.

Et ufortjent resultat ifølge Perus landstræner.

- Jeg er bitter. Jeg synes, holdet havde fortjent at vinde. Ikke alene havde de fortjent uafgjort, men også at vinde. Det er også en skam for alle dem, der er kommet for at støtte os, sagde Ricardo Gareca efter kampen.

Den peruanske journalist, der stillede spørgsmål i sekunderne efter Perus nederlag, delte samme opfattelse.

- Man står med en følelse af, at fodbold somme tider er uretfærdigt, sagde han til Jefferson Farfán, der svarede:

- Ja, helt bestemt. Vi angreb fra alle fronter, og vi fik chancer for at score. De blev ikke til noget, men okay. Kampen burde have fået en anden afslutning, lød det fra den peruanske stjerne, der var tilfreds med sit holds præstation mod Danmark.

- Jeg synes, vi spiller flot fodbold. Vi angriber fra alle fronter. Vi havde ikke held til at score. Det vigtigste er, at holdet kæmpede til det sidste.

Med nederlaget til Danmark har Peru - sammen med Australien - nul point i gruppe C, mens Danmark og Frankrig topper gruppen med tre point hver.