Flere henvendelser på Randers-målmand efter Messi-redning

Randers FC har fået flere henvendelser om Hannes Halldorsson, efter han tog et straffespark fra Messi til VM.

Island overraskede ved holdets første kamp under VM i Rusland mod Argentina, da det lykkedes at få uafgjort 1-1.

Det skyldtes ikke mindst den islandske målmand Hannes Halldorsson, der reddede et straffespark fra verdensstjernen Lionel Messi.

Randers FC-målmanden stod i det hele taget en stærk kamp, og forhindrede flere skud fra de argentinske stjerner i at gå i mål.

Den gode præstation kan mærkes i Randers FC, hvor der allerede har været flere forespørgsler på den islandske målmand efter lørdagens kamp.

- Der har været henvendelser, men ikke noget konkret endnu, men det afventer vi, at det kommer på et tidspunkt, siger sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen.

Dermed kan 34-årige Halldorsson snart være på vej væk fra klubben, som han har været i siden juli 2016.

- Vi vil gerne have ham i Randers, og det har vi også, til vi beslutter os for noget andet. Men det er klart, at kommer der et tilbud, som er attraktivt både for Randers og Hannes, så er det noget, vi må se på, siger Søren Pedersen.

Han er imponeret over målmandens flotte præstation i Islands kamp mod Argentina.

- Han står en fremragende kamp. Det er ikke bare straffesparket, han tager. I det hele taget står han en fin kamp og leverer en rigtig god præstation på et højt niveau, så det er vi selvfølgelig glade og stolte over i Randers.

- Han er en dygtig målmand og har haft en dygtig træner i Erik Boye (målmandstræner i Randers FC, red.), som har videreudviklet ham og været med til at gøre ham til den målmand, han er i dag, siger Søren Pedersen.

For Halldorsson er det en drøm, der er gået i opfyldelse, da han satte handsken på Messis straffespark.

- Når du tager til VM som målmand, har du nogle drømmescenarier. Der er nogle ting, du håber og ønsker vil ske, og at redde et straffespark fra Messi i den første kamp er bestemt en af de ting, sagde Halldorsson ifølge AP.

I Argentinas lejr var det en ærgerlig Messi, der tog skylden for sydamerikanernes manglende sejr.

- Der er en bitterhed over ikke at være i stand til at give holdet alle tre point, for jeg synes, vi fortjente det, siger Lionel Messi ifølge AFP.

Island og Argentina er i gruppe D med Kroatien og Nigeria. Island spiller sin næste VM-kamp mod Nigeria fredag.