FIFA VM 2018

Neymars drøm blev knust: - Resultatet var blevet et andet med mig på banen

Den brasilianske stjernespiller er overbevist om, at han kunne have gjort en forskel i sidste VM's semifinale, hvor Brasilien tabte 7-1 til Tyskland.

Det brasilianske landshold kommer i VM-aktion søndag, når de tager hul på prøvelserne i Rusland med opgøret mod Schweiz.

Rigtig mange, inklusiv bookmakerne, ser netop de femdobbelte verdensmestre som et varmt bud på igen at stå med titlen, når dette års VM-finale er spillet.

Samme favoritværdighed havde samba-drengene for fire år siden på hjemmebane. Her endte det med et pinligt exit til de senere verdensmestre fra Tyskland. 7-1 stod der på måltavlen efter semifinalen.

Og det nederlag håber Brasiliens største stjerne, Neymar, at de får mulighed for at revanchere i Rusland. Han var nemlig selv skadet og kunne derfor ikke spille kampen.

- Jeg ville virkelig, virkelig gerne få muligheden for at spille den kamp igen med mig på banen. Jeg tror, resultatet ville have været et andet så, det er jeg faktisk ret sikker på. Men uheldigvis besluttede skæbnen noget andet, fortæller Neymar ifølge den spanske sportsavis Marca.

- Måske møder vi igen Tyskland, og skulle det ske, så håber jeg virkelig på revanche, lyder det fra den brasilianske stjerne.

Og der er i den grad noget at revanchere for brasilianerne.

Nederlaget var nemlig en tangering af det største nogensinde, og det første nederlag i en gældene kamp på hjemmebane for Brasilien siden 1975.

 - Det var et stort nederlag for alle brasilianere. Også for mig for jeg var jo en del af holdet, selvom jeg ikke var på banen. Jeg følte som alle andre. Uheldigvis er sket, sket. Men nu har vi heldigvis muligheden for at slette sidste VM, fortæller Neymar ifølge den spanske sportsavis Marca.

Brasilien starter deres VM på søndag mod Schweiz. Husk, du kan se alle VM-kampe på TV 2 Play.