FC Nordsjælland sælger VM-målmand

FCN sælger Rúnar Alex Rúnarsson, der lige nu er til VM for Island, til den franske klub Dijon.

Målmanden Rúnar Alex Rúnarsson, der aktuelt er til VM med Island, skifter fra superligaklubben FC Nordsjælland til den franske klub Dijon.

Det oplyser FCN på sin hjemmeside.

- Alex har udviklet sig utroligt flot og har via stærke præstationer gjort opmærksom på sig selv for andre klubber, siger sportschef Carsten V. Jensen.

- Selv om det altid er svært at sige farvel til dygtige og talentfulde spillere, er dette igen en positiv transfer, da Alex har fulgt den plan, vi har lagt, og han er nu klar til det næste skridt i sin karriere.

Den 23-årige målmand kom til FCN i 2014 som en del af U19-holdet, men rykkede kort efter op i superligatruppen.

Han nåede at spille 63 kampe for førsteholdet. Blandt andet samtlige kampe i den forgangne sæson. 

- Min tid i FCN har været fantastisk siden den første dag. Jeg kommer til at savne klubben rigtig meget. Jeg kommer især til at savne alle de fantastiske mennesker, jeg har mødt i klubben. 

- Jeg håber, at jeg kan vende tilbage til klubben senere i mit liv. Jeg kom til den her klub som en ung dreng med en drøm, og jeg tager videre herfra som en mand med en ny drøm, siger Rúnar Alex Rúnarsson.

Dijon blev i den forgangne sæson nummer 11 i den bedste franske liga.