Hareide roser sin anfører for initiativ til barselsgave: - Det er typisk Simon

Det var landsholdsanfører Simon Kjær, der startede indsamlingen til flybilletter, så Jonas Knudsen kunne komme hjem og se sin nyfødte datter.

Den danske venstreback Jonas Knudsen var i weekenden på lynvisit på dansk jord.

Landsholdsspilleren fik nemlig fornøjelsen af titlen som far den 12. juni. I weekenden fik 25-årige Knudsen så sin datter at se for første gang.

Resten af den danske spillertrup havde nemlig samlet penge ind til et privatfly til Jonas Knudsen, så han kunne komme på lynvisit hos mor og datter efter Peru-kampen.

- Det viser jo bare sammenholdet, og hvordan de tager sig af hinanden. Jonas får et barn, der er født lidt for tidligt, så er det klart, at han er bekymret både for mor og barn. Og at spillerne stiller op, og gør det her for ham, viser jo en fantastisk omsorg, og hvordan de tager sig af hinanden, lyder det fra landstræner Åge Hareide til TV 2 SPORT om den fine gestus.

Jonas Knudsen blev far den 12. juni til en pige, der blev født to uger før terminen.

Og det var landsholdsanfører Simon Kjær, der startede indsamlingen til Jonas Knudsen, så den nybagte far kunne få et par flybilletter hjem for at se det nye familiemedlem.

- Det er jo klassisk Simon, han er en, som passer på sit hold. Samlingen efter vi tabte til Montenegro i VM-kvalifikationen, samlede han os alle sammen i København for at spise middag sammen. For at gøre noget ekstra for at vi skulle stå sammen og kæmpe for det samme. Det er derfor, han er anfører, han har de egenskaber, fortæller landstræner Åge Hareide til TV 2 SPORT.

- Han er super, super glad

Jonas Knudsen er allerede mandag tilbage på træningsbanen i landsholdslejren i Rusland. 

Og barselsgaven fra holdkammeraterne virker til at være faldet i rigtig god jord hos venstrebacken. 

- Fantastisk. Det siger lidt om de her drenge, de kommer selv med ideen og udfører det. Det er en fantastisk gave, de har givet ham. Jonas er tilbage og er super, super glad. Han blev selvfølgelig overvældet, der er kun et ord at sige om det, og det er fantastisk, lød det fra assistenttræner Jon Dahl Tomasson til TV 2 SPORT.

- Han var da selvfølgelig super glad, og det var med et stort smil på læben, at han sagde farvel til os. Jeg håber, de har nydt den korte tid sammen. Jeg er glad for, at han fik muligheden for lige at komme hjem til familien, lyder det fra Jens Stryger Larsen til TV 2 SPORT. 

Jonas Knudsen og resten af det danske landshold er igang med forebredelserne til den anden VM-kamp.

Det er kampen mod Australien, og den spilles den 21. juni. Du kan se kampen på TV 2 og TV 2 PLAY.