FIFA VM 2018

- Retfærdigheden skete fyldest, siger Harry Kane efter sejr

Harry Kane var med to mål den helt store helt, da England vandt med 2-1 over Tunesien.

Det holdt hårdt for England mod Tunesien. Rigtig hårdt.

Det lignede også længe, at fodboldens hjemland skuffende måtte nøjes med et 1-1 resultat mod afrikanerne i deres første VM-kamp.

Men så slog den altid farlige Harry Kane til i dommerens tillægstid og sikrede England de forventede tre point med sin anden scoring i kampen til resultatet 2-1.

- Jeg er så stolt af drengene. Det var hårdt, men jeg synes, vi spiller rigtig godt - særligt i første halvleg. Der kunne vi godt have scoret et par stykker mere, lød det fra Harry Kane til FIFA lige efter kampen. 

- Respekt til gutterne. Vi blev ved med at køre på. Det er det, de her kampe handler om. Det er VM, der kører man på til det sidste sekund.

Harry Kane kom på tavlen første gang efter bare 11 minutter, da han stod det helt rigtige sted og kunne sende en ripost i nettet.

Herefter kom Tunesien tilbage i kampen via et straffespark begået af forsvarsspilleren Kyle Walker. Et straffespark, Harry Kane ikke mener, der skulle være blevet dømt, når man sammenligner med tunesernes behandling af englænderne i modsatte felt. 

- Jeg har ikke set deres straffespark igen, men fra min synsvinkel lignede det ikke, det skulle have været dømt. Jeg synes også godt, vi kunne have fået et par straffespark. Især hvis man sammenligner med det, de får tilkendt. Men sådan er fodbold. Retfærdigheden skete nok fyldest i sidste ende, da vi scorede, fortalte Harry Kane efter kampen til FIFA.

Retfærdighed eller ej. Så kan der ikke ændres på, at Harry Kane som så ofte før løb med overskrifterne, da han i dommerens overtid satte sin anden scoring ind og sikrede England sejren.

- Han stortrives i målscorerens rolle - det er hans spil. Der er tit to modstandere på ham, fordi de ved, hvor god han er til at putte bolden ind i nettet. Han finder altid en måde at blive fri på, og han bevæger sig altid. Bolden synes altid at nå hen til ham, og han sender dem altid i kassen, fortalte Harry Maguire, der spillede fuld tid i det engelske forsvar til FIFA efter kampen.

Med sejren er England på andenpladsen i deres VM-gruppe, der toppes af Belgien, der tidligere mandag slog Panama med 3-0.