VM fodbold

Neymar måtte forlade brasiliansk træning

Få minutter inde i dagens træning måtte Brasiliens ubestridt største stjerne trække sig.

Det var ikke meget, Neymar nåede at deltage i det brasilianske landsholds træning tirsdag. Få minutter inde måtte han trække sig på grund af smerter i højre ankel.

Den 26-årige stjernespiller må derfor tilbringe resten af dagen med holdets fysioterapeut, oplyser det brasilianske fodboldforbund ifølge Reuters.

- Han følte smerte takket være de mange frispark, der blev begået mod ham i Schweiz-kampen, siger en talsperson fra det brasilianske landshold.

Ifølge selvsamme talsperson skulle Neymar være klar til at træne med igen onsdag.

- Han klagede over smerter og gik til fysioterapeuten. Han vil træne normalt i morgen.

Det så ellers alt andet end godt ud for den brasilianske stjernespiller under tirsdagens træning. Neymar gjorde sit bedste for at deltage på lige fod med sine holdkammerater, men flere gange undervejs måtte han bøje ned i knæ og skære ansigt i smerte.

Til sidst blev det altså for meget for Paris Saint Germain-angriberen, der måtte forlade træningsbanen for at blive tilset. Onsdag vendte han dog tilbage og trænede fuldt med resten af holdet.

Se episoden her:

Smerterne i Neymars ankel kommer ikke ud af det blå. Først i Brasiliens næstsidste testkamp før VM i starten af juni gjorde han comeback efter at have siddet ude med en skade siden den 25. februar.

I en ligakamp mod Marseilles brækkede verdens dyreste fodboldspiller en knogle i foden og forstuvede anklen. Det betød, at han efterfølgende måtte lade sig operere og gå med krykker.

17. april bekendtgjorde han på et pressemøde i Brasilien, at han ville vende tilbage 'stærkere end nogensinde'.

- Jeg håber ikke, jeg skal se VM på tv. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få tilstrækkelig med tid til at forberede mig, lød det dengang.

Du kan se Brasiliens næste VM-kamp mod Costa Rica på TV 2 PLAY fredag klokken 14.