FIFA VM 2018

Nu taler Bendtner om VM-skuffelse: - Det havde jeg ikke forventet

Nicklas Bendtner, der blev vraget til VM i fodbold, havde forventet at være med til slutrunden. Nu sætter han for første gang ord på det hele.

- Sidste dag af en uventet ferie.

Den tekst prydede tirsdag Nicklas Bendtners Instagram-konto, og onsdag var han så tilbage i norske Rosenborg, hvor han spiller til daglig.

Her fik pressen for første gang muligheden for at tale med den danske angriber, der den 3. juni blev fravalgt til Åge Hareides endelige VM-trup. Fem dage senere trænede Bendtner dog fuldt med i Rosenborg, og han fik 11. juni spilletid i ligakampen mod Tromsø i den bedste norske fodboldrække.

- Det var ikke, hvad jeg havde forventet, der skulle ske. At det faldt ud, som det gjorde. Jeg fik nogle dage til at komme mig over min skade efterfølgende, indleder Bendtner i en video på Rosenborgs hjemmmeside foran den samlede norske presse.

Danmark vandt sin første VM-kamp med 1-0 over Peru den 16. juni, men Bendtner påpeger her fire dage senere, at han allerede var med i en ligakamp mod Tromsø fem dage forinden.

- Jeg syntes også, det var vigtigt at komme tilbage her til Rosenborg og vise, jeg var klar til kampen den 11. juni. At spille kamp er sådan set det vigtigste for alle. Det gik egentlig efter den plan, der var lagt, så jeg optimerede bare mig selv i Danmark (hvor han har trænet den seneste tid, red.). Motivationen er 100 procent, hvor den skal være, uddyber Bendtner.

Nu forsøger han i stedet at komme sig over skuffelsen over at se VM på sofaen i Trondheim.

- Der går mange følelser igennem en, men ligesom med alting i livet må man videre. Det gjorde jeg også. Jeg ved, hvor meget vi har at arbejde for her i Rosenborg, og hvor meget jeg brænder for det. Jeg har heller ikke selv været 100 procent tilfreds med alt, så jeg har stor motivation for at lave det om.

Danmark spiller sin anden kamp ved VM torsdag mod Australien. Du kan se den på TV 2 klokken 14.00.