Simon Kjærs ryg fik Hareide til at droppe sidste udskiftning

Simon Kjær kæmpede sig igennem kampen mod Australien med store smerter.

Den danske forsvarsspiller og anfører, Simon Kjær, var en af de bedste i rødt og hvidt, da Danmark torsdag eftermiddag måtte nøjes med uafgjort i opgøret mod Australien.

Sevilla-spilleren kom gang på gang i vejen for gode australske muligheder, men faktisk havde forsvarsspilleren store problemer med sin fysiske tilstand i opgøret.

 - Det er ting, der kommer fra min ryg. Den ene dag er ryggen god, den anden dag er den dårlig. I dag har jeg nogle problemer i venstre side, som sætter sit præg hele vejen ned igennem til mit venstre ben. Det er ufattelig frustrerende, fortalte den danske anfører til TV 2 SPORT efter kampen.

En tilstand, der tvang landstræner Åge Hareide til ikke at gøre brug af sin tredje udskiftning i kampen mod australierne.

- Vi var lidt nervøse for Simon, derfor bruger vi aldrig den sidste udskiftning. Han havde nogle problemer, og vi ville ikke risikere, at vi skulle spille med ti mand, lød det fra landstræneren efter kampen. 

Og det irriterer Simon Kjær, at hans tilstand kommer til at få indflydelse på Åge Hareides taktiske muligheder.

- Jeg kommer igennem og får egentlig sat det aftryk, jeg gerne vil. Det er selvfølgelig frustrerende, at vi ikke kan få den tredje mand i spil, fordi jeg render rundt og har problemer. Det ville jeg jo helst være foruden, men sådan er det i fodbold. Jeg må forsøge at få styr på min krop, lød det fra en tydeligt frustreret Simon Kjær til TV 2 SPORT. 

Men selvom landsholdsanføreren måtte døje med smerter og fysiske problemer i kampen mod Australien, så regner Åge Hareide med, at han nok skal blive klar til den afgørende kamp mod Frankrig. 

- Jeg tror, at det nok skal gå i orden til næste kamp, fortæller landstræneren til TV 2 SPORT.

Kampen mod Frankrig spilles den 26. juni klokken 16 . Kampen kan ses på TV 2 PLAY.