FIFA VM 2018

Svenskerne døjer med dårlige maver inden mødet med verdensmestrene

Tre svenske spillere døjer med maveproblemer inden mødet med Tyskland lørdag.

Sverige skal forsøge at gøre Mexico kunsten efter og snuppe en sejr over verdensmestrene fra Tyskland, når de to mandskaber lørdag spiller deres anden kamp ved VM.

Men optakten til opgøret kunne godt være forløbet bedre for svenskerne.

Fire spillere manglede nemlig på træningsbanen fredag inden kampen lørdag. Tre af dem fordi de ligger isoleret på hotellet med maveonde. 

- Pontus Jansson, Filip Helander og Marcus Rohdén fik alle tre dårlig mave torsdag aften, så vi lod dem blive hjemme for en sikkerhedsskyld, fortæller landstræner Janne Andersson ifølge norske TV 2.

- Da vi ikke kunne udelukke, at det er noget smitsomt, besluttede vi at lade dem blive hjemme. Vores fysioterapeut Frederik Larsson er der sammen med dem. Alle er i bedring, og vi regner med, at de slutter sig til truppen igen lørdag, lød det uddybende fra landholdlæge Anders Valentin i pressemeddelelse. 

Af de tre spillere var det kun Pontus Jansson, der blev sat i spil i Sveriges første kamp ved VM mod Sydkorea.

I den kamp erstattede han Manchester United-spilleren Victor Lindelöf, der grundet feber ikke var kampklar.

På nuværende tidspunkt er det stadig tvivlsomt, om de tre sygdomsramte spillere når at blive fysisk klar til opgøret mod de pressede tyske verdensmestre lørdag. Victor Lindelöf skulle dog være kommet sig over sin feber.

Tyskland skal forsøge at rejse sig mod Sverige, efter de tabte deres første kamp til Mexico. Se om det lykkes, og om de svenske spillere bliver deres maveonde kvit, når TV 2 og TV 2 PLAY blænder op for kampen klokken 20:00.