FIFA VM 2018

Blodet flød efter grimt uheld - tysk spiller var sur over udskiftning

Tysklands Sebastian Rudy måtte lade sig udskifte i første halvleg i kampen mod Sverige efter et uheldigt sammenstød med en svensk støvle.

Der var på forhånd lagt op til et blodigt slag mellem Sverige og Tyskland i VM's gruppe F, hvor specielt tyskerne var pisket til at levere et godt resultat.

Blodigt blev det i bogstavelig forstand efter 25 minutters spil, hvor tyskernes Sebastian Rudy fik Ola Toivonens støvle i hovedet i et hændeligt uheld. Grimt så det ud, og strømmen af blod fra Rudys næse ville ingen ende tage.

Hurtigt rejste Bayern München-spilleren sig dog op og gik ud til behandling på sidelinjen fast besluttet på at ville ind på banen igen trods en næse, der havde det alt andet end godt.

- Det med brækkede næser er, at det er rigtig svært at stoppe blødningen, sagde TV 2 SPORTs ekspertkommentator Thomas Sørensen under transmissionen.

Det fik den tidligere danske landsholdsmålmand ret i. I fem minutter forsøgte den tyske lægestab at få stoppet blodet fra den stærke tyskers næse, men til sidst måtte de give op.

Derfor var landstræner Joachim Löw nødsaget til at foretage en udskiftning. Ind kom Ilkay Gündogan, og så måtte en ærgerlig og frustreret Sebastian Rudy sætte sig på bænken og se sin første chance i den tyske VM-startopstilling slutte brat.

Tysklands Sebastian Rudy var frustreret over, at han var tvunget til at blive udskiftet. Video: Jacob Nordestgaard Lage