VM fodbold

Her beder Ronaldo om nattero fra sit hotelvindue

Portugals stjerne måtte træde i karakter, da iranske fodboldtilhængere forstyrrede nattesøvnen for landsholdet natten til mandag.

I toppen af artiklen kan du se videoen med Cristiano Ronaldo, som beder de iranske fans om at være stille.

Der står en billet til ottendedelsfinalen i VM på spil, når Portugal møder Iran ved VM mandag aften. For at blive klar til sådan en vigtig kamp kan en god nats søvn gøre underværker. Men det har portugiserne tilsyneladende haft svært ved at få inden den afgørende kamp.

Holdets hotel i kampbyen Saransk ligger ifølge den portugisiske sportsavis A Bola mellem værtshuse og et fanområde, og mange - især iranske - fans tilbragte timer uden for hotellet natten til mandag. De fremmødte iranere larmede så meget, at portugiserne havde svært ved at sove.

Det fik Cristiano Ronaldo til at trække gardinerne til hotelværelset fra, hvorefter han med fagter bad de iranske fans om at være stille og respektere, at han havde brug for søvn.

Undskyldning fra iranere

Ifølge den portugisiske sportsavis har flere iranere været inde på Ronaldos Instagram-profil, hvor de har undskyldt for deres landsmænds larmende adfærd. "Vi skammer os over vores landsmænd," skulle ordlyden angiveligt være i mange af beskederne til dette opslag fra Ronaldo.

Efter at landsholdsledelsen havde klaget, blev der til sidst etableret en kæde af vagter, der holdt den støjende menneskemængde på afstand, oplyser nyhedsbureauet AP.

Om der er blevet tid til en middagslur for det portugisiske mandskab mandag, melder historien intet om. Mandag klokken 20.00 møder de Iran i en kamp, hvor portugiserne kan nøjes med et point mod Iran for at komme videre ved VM, mens iranerne er tvunget til sejr. Se kampen på TV 2 PLAY.