VM fodbold

De tyske medier slagter landsholdet efter VM-exit: - En historisk skændsel

De tyske medier revser landsholdet efter det historiske VM-exit allerede i gruppespillet.

De forsvarende verdensmestre fra Tyskland måtte onsdag sande, at det ikke bliver til en ny VM-titel i det russiske.

Med et nederlag på 2-0 til Sydkorea, der ikke havde andet end æren at spille for, blev tyskerne sensationelt sendt ud af VM i gruppespillet for første gang nogensinde.

Og det tager man ikke roligt i de tyske medier, der kvitterer med en regulær slagtning af landsholdet. 

- Historisk skændsel fra det tyske landshold, lyder det blandt andet fra den tyske avis Die Welt.

- Et enkelt mål var, hvad landsholdet behøvede mod lille Sydkorea for at spille sig videre. I stedet skabte de den største tyske fiasko i VM-historien, står der endvidere.

Og Die Welt er langt fra det eneste tyske medie, der er efterladt i chok og forfærdelse over præstationen fra de forsvarende tyske verdensmestre.

Hos foboldmediet Kicker og avisen Bild er der heller ikke noget positivt at sige om den tyske fiasko.

- Historisk! Tyskland har fejlet miserabelt ved VM i Rusland i missionen om at forsvare titlen ved at ryge ud allerede i gruppespillet. I den sidste gruppekamp mod Sydkorea tabte landsholdet og endte derfor sidst i gruppen, skriver det tyske fodboldmedie Kicker

 - Ude! Men vi fortjente heller ikke mere. Det her er den største skandale i tysk VM-historie. Nederlaget til Sydkorea er den pinlige ende på et katastrofalt gruppespil. Et mareridt, verdensmestrene fra 2014 er detroniserede efter bare tre kampe, står der hos den tyske avis Bild.

Med nederlaget til Sydkorea samt Sveriges sejr over Mexico ender Tyskland ikke bare uden for de to øverste pladser i gruppen, der giver videre avancement. Med de resultater ender verdensmestrene nemlig også på sidstepladsen i gruppen.