- Vi fortjente ikke at gå videre, siger tysk landstræner

Mats Hummels mener, han skulle have scoret på den chance, han havde i slutningen af kampen mod Sydkorea.

Tyskland blev onsdag sensationelt sendt ud af VM, da holdet tabte 0-2 til Sydkorea.

Det er første gang nogensinde, at landet ikke formåede at gå videre fra gruppespillet. Ifølge landstræneren, Joachim Löw, var det dog fuldt fortjent.

- Der er en stor skuffelse (i omklædningsrummet, red.). Nærmest ingen er i stand til at sige noget. Det er svært at forklare. Vi fortjente ikke at gå videre. Holdet har manglet det sidste. Sikkerheden var der simpelthen ikke. Vi blev helt korrekt sendt ud, siger Joachim Löw til det tyske medie Die Welt.

Forsvarskrumtappen Mats Hummels mener, at holdet ikke udnyttede deres chancer.

- Det er svært at finde ord. Vi troede på det indtil det sidste. Vi havde nok chancer, men vi fik ikke puttet bolden i nettet. Jeg havde selv en mulighed i 86. minut, som jeg skulle have scoret på. Vi knækkede halsen på det i dag.

- Man kan se, at der ikke er noget hold, der kommer let videre ved VM. Vi har nogle ting, vi skal have kigget på. Jeg vil ikke sige offentligt, hvad det er for nogle ting. Den sidste overbevisende kamp var i efteråret 2017. Det er lang tid siden. I dag er meget, meget bitter for os og alle tyske fodboldfans, siger han til Die Welt.

Tyskland vandt den seneste VM-slutrunde i 2014. Det er tredje slutrunde i træk, at den regerende verdensmester ikke går videre fra gruppespillet.

Stimen begyndte med Italien i 2010, Spanien i 2014 og i år Tyskland.

I den anden kamp i gruppen vandt Sverige 3-0 over Mexico og tager førstepladsen.

Sådan endte gruppe F:

  1. Sverige (5-2) 6 point
  2. Mexico (3-4) 6 point
  3. Sydkorea (3-3) 3 point
  4. Tyskland (2-4) 3 point