VM fodbold

Brasiliansk stjerne udgik med spasme i ryggen - kan skyldes hotelmadras, siger læge

Marcelo måtte forlade banen onsdag aften mod Serbien på grund af en skade, der kan være forårsaget af en dårlig hotelmadras, siger holdets læge.

Du kan se alle VM-kampe på TV 2 Play.

Humpende og med tårer i øjnene måtte brasilianske Marcelo indse, at han ikke kom til at spille mere i kampen mod Serbien onsdag aften.

Stjernebacken fra Real Madrid fik bare otte minutter på banen, inden han måtte sparke bolden ud over sidelinjen og lade sig skifte ud.

Skaden så besynderlig ud, da han ikke umiddelbart havde været i en duel med en modstander, men ifølge det brasilianske fodboldforbund fik han en spasme i ryggen. Det skriver avisen O Globo.

Den brasilianske landsholdslæge Rodrigo Lasmar sagde efter kampen, at det kunne skyldes en af hotellets madrasser.

- Det er for tidligt at sige noget helt præcist endnu. Han reagerede godt på behandlingen, men vi er nødt til at vente lidt længere med en diagnose. Det kan være relateret til hotellets madrasser, hvor han har ligget dårligt. Det er for tidligt at forudsige, hvad der vil ske i de kommende dage, siger Rodrigo Lasmar til det brasilianske medie Esporte.

- Det hele afhænger af, hvordan han kommer til at reagere på behandlingen. Da det ikke som sådan er en skade, kan han komme tilbage til træning med det samme, hvis smerterne har lagt sig.

- Jeg er snart tilbage

Marcelo blev erstattet af Felipe Luis fra Atletico Madrid, der var med til at sikre en brasiliansk sejr på 2-0 og videre avancement til 1/8-finalen.

Venstrebacken fortæller selv sent onsdag aften, at han er glad for støtten og vil være tilbage inden længe.

- Tak for alle beskederne. Heldigvis er det ikke så seriøst, og jeg vil snart være tilbage. Jeg er meget glad for, at vi fik sejren, skriver Marcelo på sin Twitter.

Skaden til Marcelo er den tredje til Brasilien i starten af VM-turneringen. Danilo og Doulgas Costa har også haft problemer, men her fortæller lægen, at de snart er tilbage.

- De er på vej tilbage, og de arbejder godt. Danilos skade er lidt mere avanceret, men vi tror på, at han kommer tilbage, siger Rodrigo Lasmar.

Brasilien skal nu møde Mexico i 1/8-finalen. Den kamp bliver spillet mandag den 2. juli klokken 16.00 og kan ses direkte på TV 2 Play.