VM fodbold

Spektakulært mål blev overskygget af denne usædvanlige jubelscene

Michy Batshuayi indtog en uheldig hovedrolle i fejringen af belgiernes scoring mod England.

Det var det reservespækkede belgiske mandskab, der trak sig sejrrigt ud af opgøret mod et lige så amputeret engelsk landshold, da de to nationer spillede om førstepladsen i VM's gruppe G.

Adnan Januzaj var manden bag kampens enlige mål. Et smukt et af slagsen. Men selvom æstetikken på kantspillerens mål bestemt ikke fejlede noget og snildt kunne stjæle overskrifterne, så er det i stedet holdkammeraten Michy Batshuayis jubelscene, der løber med opmærksomheden på de sociale medier.

Her griner flere tusinde nemlig med og af Batshuayi.

Den belgiske angriber valgte nemlig at fejre scoringen ved at samle bolden op og forsøge at skyde den i nettet på ny. Men i stedet for at ramme målet, sendte Michy Batshuayi bolden på stolpen, der kvitterede for den behandling med at smække læderet lige i hovedet på belgieren.

Den belgiske angriber sparker bolden i hovedet på sig selv. Video: Anders Masannek Jørgensen

- Hahaha. Jeg vidste, jeg ville være på skideren i det minut, jeg skulle tjekke mine notifikationer. Hvorfor er jeg så dum? Lortet gør ondt, skriver angriberen selv på Twitter som respons på de utallige tweets, der har omhandlet jubelscenen.

- Fortnite-jubelscener er så overvurdererede. Jeg var nødt til at opfinde noget nyt, skriver han ligeledes med henvisning til den franske angriber Antoine Griezmann, der er kendt for at fejre sine mål med speciel klovnedans fra det populære computerspil Fortnite.

Efter bolden havde ramt angriberen i ansigtet, skal det retfærdigvis nævnes, at Batshuayis hoved sendte kuglen i nettet.

Tættere på en scoring kom Michy Batshuayi dog ikke, selvom han fik fuld spilletid for bekostning af Romelu Lukaku.

I stedet må han nøjes med at have givet det meste af fodboldverden et billigt grin med en herlig jubelscene.