Videofortælling:

VM's største øjeblikke

Videofortælling:

VM's største øjeblikke

Genoplev de fedeste, flotteste og mest rørende højdepunkter fra det indledende gruppespil ved VM i Rusland.
Se de vigtigste historier - fortalt gennem levende billeder.

VM's bedste kamp

Cristiano Ronaldo mod de spanske favoritter

I en halv time lignede det en spansk åbningssejr ved VM, men med få minutter tilbage scorede Cristiano Ronaldo sit tredje mål i kampen på et fremragende frispark.
Naboduellen var på forhånd udset som en af de største kampe ved VM i Rusland, og 3-3-kampen levede til fulde op til forventningerne.

Vild jubel i nationalarenaen

Yussuf Poulsens mål mod Peru sender Parken i ekstase

Det danske landsholds hjemmebane, Parken, dannede ramme for TV 2s storskærmsarrangement til VM-kampen mod Peru.
Det udnyttede 27.000 danske fans til at skabe en fest af dimensioner, der blev nærmest euforisk, da Yussuf Poulsen scorede det vindende mål i anden halvleg.

1, 2, 3, Schmeichel er en mur

Den danske målmand blev den store helt mod Peru

Det danske landshold havde god grund til at give målmand Kasper Schmeichel et ekstra klap på skulderen efter VM-åbningskampen mod Peru. Gang på gang hev han vigtige redninger op, når Danmark var presset i bund.
Efterfølgende var eksperterne heller ikke i tvivl: Kasper Schmeichels præstation i det danske mål var helt fænomenal!

Den store forløsning

Neymar brød grædende sammen efter sejr

Straks efter slutfløjtet sank Neymar grædende sammen på knæene. Kort forinden havde han scoret i den brasilianske sejr over Costa Rica med sit første - og forløsende - VM-mål.
Og så fik følelserne frit løb hos den brasilianske stjerne, der var helt grædefærdig. Holdkammerater ilede til for at trøste verdensstjernen, men på Neymars kinder trillede glædestårerne videre.

Svenskere på kogepunktet

Sveriges landstræner blev rasende på tyskerne

Følelserne var ikke til at tage fejl af under VM-kampen mellem Sverige og Tyskland, hvor en sen tysk 2-1-scoring fra Toni Kroos i det femte tillægsminut gav tysk forløsning og svensk skuffelse. 
Men den svenske landstræner, Janne Andersson, var alt andet end tilfreds med opførslen fra den tyske lejr, der angiveligt hånede svenskerne efter det dramatiske nederlag.

F**k racisme!

- Vi er Sverige. Eller hvad?

Sveriges Jimmy Durmaz tog ordet efter søndagens VM-træning, hvor han og holdkammeraterne opfordrede til at opføre sig ordentligt og droppe racisme.
Episoden udsprang af det, der skete lørdag aften, hvor Jimmy Durmaz blev gjort til syndebuk, da han begik det frispark, som førte til Tysklands 2-1-scoring dybt inde i overtiden.

Afsavn

Simon Kjær og konen delte et følelsesladet øjeblik

De danske spillere jublede med fansene, efter de spillede sig videre til 1/8-finalen ved VM. Men midt i jublen opstod der et rørende øjeblik, da Simon Kjær gik op på tribunen til sin kone, Elina Gollert Kjær. Tårerne begyndte at trille, mens de intenst holdt om hinanden og udvekslede nogle få ord.
Følelsesudbruddet skyldtes, at Simon Kjær var udtaget til dopingkontrol og derfor måtte haste til omklædningsrummet. Og af den årsag ikke fik muligheden for at komme tilbage til sin kone, der ellers var fløjet hele vejen til Moskva for at se ham.

VM's bedste mål og jubel?

Lionel Messi scorede et forrygende mål

Da Messi fremviste teknik og balance i verdensklasse med sin 1-0-scoring mod Nigeria, kunne seerne udover en jublende Messi se legenden Diego Maradona på tribunen i ekstase over situationen.
Under kampen blev 57-årige Maradona dårlig og måtte have lægehjælp.
 

Video Assistant Referee

Videodommer-systemet VAR deler i den grad vandene

Straffespark er blevet trukket tilbage, og kort er givet på efterbevilling. VAR-kendelserne har skabt megen debat - og givet lange spilstop.
Som noget helt nyt er VM i Rusland nemlig blevet afviklet med videodommersystemet VAR. Især kendelsen i kampen mellem Portugal og Iran, hvor kampens dommer, Enrique Caceres fra Paraguay, gav Cristiano Ronaldo gult kort efter en lige lovlig høj albueføring, har været diskuteret på kryds og tværs.