FIFA VM 2018

Uruguays målhelt hjulpet fra banen af Ronaldo - nu skal han undersøges

Edinson Cavani scorede to mål, men måtte udgå med et kvarter igen, da Uruguay spillede sig i VM-kvartfinalen.

Se alle VM-kampe direkte på TV 2 PLAY

Det så besynderligt ud, da Cristiano Ronaldo tog Edinson Cavani under armen og hjalp ham fra banen med et kvarter igen. Mens den portugisiske verdensstjernes ærinde nok mest af alt var at få udskiftningen overstået så hurtigt som muligt, var situationen potentielt værre for Cavani.

- Jeg følte en lille smerte og kunne ikke fortsætte, forklarede den dobbelte målscorer ifølge ESPN efter kampen.

- Jeg håber, at det ikke er noget, og at jeg kan fortsætte i turneringen. Der vil blive foretaget en undersøgelse, og vi vil se, hvad der kan gøres. 

Den uruguayanske landstræner delte sin dobbelte målscorers bekymring. Det afslørede han ifølge FIFA på pressemødet, efter sejren og kvartfinalen var i hus.

- Cavani fik en skade i aftenens kamp, og vi bliver nødt til at se, hvordan det udvikler sig. På nuværende tidspunkt er det ikke tydeligt, hvor seriøst det er, lød det fra Oscar Tabarez

Glad, glad, glad

Edinson Cavani nettede første gang efter seks minutter. Angriberens anden scoring faldt, kort efter Pepe havde udlignet på hovedstød for Portugal.

Ifølge Peter Schmeichel, der under slutrunden er tilknyttet Russia Today som ekspert, ville det være et kæmpe tab, hvis Cavani er færdig ved VM.

- Han er meget vigtig for Uruguay. Der er ingen tvivl om Suarez' kvaliteter, men for mig er Cavani holdets store stjerne, siger den tidligere danske landsholdsmålmand.

Ved slutfløjt stod det fortsat 2-1 til Uruguay, selvom stjerneangriberen måtte se til fra bænken det sidste kvarter. Derfor er uruguayanerne klar til kvartfinalen mod Frankrig. 

- Som altid vil vi stole på vores holds styrke som kollektiv. Det er vores bedste chance mod enhver modstander, og vi ved, at Frankrig bliver svære at slå, sagde landstræner Tabarez om det opgør.

Mere højstemt var tomålsskytten Edinson Cavani på trods af, at han måtte udgå med en skade.

- Jeg er meget rørt lige nu. Jeg har ikke ord til at beskrive det. Jeg er bare glad, glad, glad, og vi må bare blive ved med at drømme.

Uruguays kvartfinale mod Frankrig kan ses direkte på TV 2 fredag klokken 16