Eriksen topper liste - her er de mest populære trøjer ved VM

Christian Eriksen løber med titlen som den mest populære, når det gælder trøjesalg i Danmark ved VM, mens Neymar tager den for udenlandske spillere.

Ingen slutrunde uden et tag-selv-bord af lækre, nydesignede trøjer.

Årets VM er heller ingen undtagelse, og på TV 2 SPORT har vi allerede i samarbejde med jer fundet frem til de flotteste trøjer. Ikke overraskende endte den danske trøje på toppen. Men af smagstesten fremgik det ikke, hvilken spiller danskerne helst ville have på ryggen.

Mest solgte danske trøjer 2

1.    Eriksen
2.    Delaney
3.    Braithwaite
4.    Sisto
5.    Dolberg
6.    Schmeichel
7.    Christensen
8.    Fischer
9.    Kjær
10.  Yurary

Heldigvis giver fodboldshoppen Unisport svaret på dette. Førstepladsen overrasker nok ikke så mange. Nummer 10 med 'ERIKSEN' er ifølge shoppen det, der har været klart mest igennem trykmaskinen. Efter ham følger midtbanekollega og kommende spiller for den tyske storklub Dortmund, Thomas Delaney.

Neymar topper liste

Tager vi et kig på trøjetryk for udenlandske spillere, henviser den brasilianske stjerne verdens to mest dominerende fodboldspillere i nyere tid i form af Lionel Messi og Cristiano Ronaldo til henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Herefter følger Antione Griezmann og Kylian Mbappé, som har været populære til trods for, at Frankrig var en direkte konkurrent til Danmark i gruppespillet. Heldigvis endte det hele som bekendt godt, og begge hold lever fortsat i turneringen.

Mest solgte trøjer udenlandske

1.    Neymar, Brasilien
2.    Messi, Argentina
3.    Ronaldo, Portugal
4.    Griezmann, Frankrig
5.    Mbappe, Frankrig

Kilde: Unisport

Ser vi på de mest populære trøjer uden tryk, er Nigerias nydesignede retrotrøje et hit. Hjemmebanetrøjen har allerede fået meget ros med på vejen også hos brugerne af sport.tv2.dk, hvor den i førnævnte rangering af hjemmebanetrøjerne kun bliver slået af den danske. Den blev da også revet væk i såvel danske som internationale webshopper, og det er således stadig ikke muligt at erhverve sig hjemmebanetrøjen hos Unisport.

Det svenske landshold har haft stor succes indtil videre ved VM, hvor de foruden sejre over Sydkorea og Mexico leverede en indsats ud over det sædvanlige mod Tyskland. Det fik den gule hjemmebanetrøjes salg til at stige markant i hjemlandet.

Unisports svenske webshop beretter om, at salget af den svenske trøje steg med hele 1.300 procent efter 3-0-sejren over Mexico umiddelbart efter slutfløjt.

I samme gruppe kunne det også tydeligt ses, da Sydkorea leverede VM's største sensation med 2-0-sejren over de forsvarende tyske verdensmestre. Det fordoblede salget af den sydkoreanske trøje 

Om det samme sker for Danmark, når de søndag aften møder Kroatien, må tiden vise. Den spændende ottendedelsfinale sender vi på TV 2 PLAY med kampstart klokken 20.00.