FIFA VM 2018

Spanske spillere revser landsholdet efter VM-exit

De spanske landsholdsspillere accepterer kritikken for præstationen i det russiske og mener ikke, de har præsteret godt nok.

David De Gea havde søndag muligheden for at blive den helt store spanske helt, da Spanien skulle afgøre deres VM-skæbne i en straffesparkskonkurrence mod værterne fra Rusland i 1/8-finalen.

Men Manchester United-keeperen fik ikke fingrene i de fire russiske forsøg, og da Iago Aspas og Koke begge brændte deres respektive forsøg fra de 11 meter, måtte Spanien overraskende rejse hjem fra VM.

Det har kastet en del kritik af sig i hjemlandet, hvor landsholdet både i medier og i befolkningen har fået en del hug for præstationen i Rusland. En kritik, der er helt berettiget ifølge David De Gea.

- Til alle dem, der støttede, led og kritiserede os med respekt, tak! Vi er fucked, men vi vil rejse os igen og giver aldrig op, skriver den spanske keeper på det sociale medie Twitter.

Og den spanske keeper er ikke den eneste spiller, der deler tankerne om fiaskoen i Rusland på de sociale medier.

Landsholdsanfører Sergio Ramos har skrevet nogle af tankerne ned på Instagram.

- Inden vi begyndte turneringen, skete der noget, vi ikke havde forventet, skriver Ramos med henvisning til fyringen af Julen Lopetegui dagen inden spaniernes første VM-kamp mod Portugal.

- Vi accepterer alle kommentarer og alt kritik. Vi efterlod os selv på banen og gav den sidste dråbe sved, den sidste bid af energi og stolthed. Vi har ikke gjort, det vi skulle, men uden tvivl forsøgte vi, skriver kaptajnen, der var med til at vinde Spaniens eneste verdensmesterskab tilbage i 2010.

Dengang var det en scoring fra Andrés Iniesta i den forlængede spilletid af finalen mod Holland, der sendte VM-titlen til Spanien.

Men med søndagens exit til Rusland har den lille, blege midtbanespiller optrådt i den spanske landsholdstrøje for sidste gang. Selvom han har været en rival til Sergio Ramos i mange år, så takker landsholdskaptjanen den kreative midtbanespiller 

- Det har været en fornøjelse at dele denne rejse med dig i den røde trøje. Som jeg sagde søndag, så håbede jeg, at du kunne have fået en bedre afsked at huske tilbage på, skriver Sergio Ramos på Instagram.

Nu kan Sergio Ramos se frem til lidt ferie, hvor han kan se afslutningen på VM.

Det samme kan du gøre på TV 2 PLAY - her kan du se alle kampe fra VM.