FIFA VM 2018

For to år siden var han roligan - nu er han fast mand på Englands VM-hold

Harry Maguire havde en helt særlig vennegruppe, han skulle have taget et billede med under VM.

Da England for to år siden spillede den sidste gruppekamp ved EM, sad 23-årige Harry Maguire på tribunen sammen med sine venner og brødre og heppede på landsholdet.

Ved VM har han efterladt vennerne blandt de andre engelske fans. Nu er det ham, der render rundt nede på banen og spiller bold med Harry Kane, Dele Alli og Kyle Walker.

For under landstræner Gareth Southgate har Maguire været en fast del af tremandsforsvaret. Men efter VM-kampen mod Panama fik han lov til at mindes, hvordan det var for to år siden.

Her fandt han sine bekendte på tribunen og fik taget et billede med dem. Noget nær identisk med det, som vennegruppen fik taget under EM. Bare med den forskel at Maguire nu stod i en svedig, original landsholdstrøje.

- To år siden. Hav en god tur, drenge, skriver Leicester-spilleren på Twitter.

Vil gøre det igen

Inden VM begyndte, snakkede Maguire med The Mirror omkring situationen for to år siden.

Dengang spillede Maguire i Hull og havde et par fridage i løbet af sommeren. Derfor besluttede han at tage med sine venner og brødre til Frankrig for at se Englands kamp mod Slovakiet.

- Det var nogle skønne dage. Det var fantastisk at se passionen hos fansene. Det var en stor oplevelse og noget, som jeg helt sikkert vil gøre igen, sagde han til den engelske avis.

Han mener, at oplevelsen har givet ham en fornemmelse af, hvad fansene går igennem.

- Jeg er helt med med på, hvad de har ofret. Det er en tur, der koster mange penge. Det er godt, jeg har oplevet det, så jeg ved, hvad det betyder for dem.

Harry Maguire fik debut på landsholdet i oktober sidste år og har spillet otte kampe siden da.

England møder Colombia i ottendedelsfinalen den 3. juli. Du kan se den på TV 2 PLAY.