VM fodbold

Svensk spiller 'kopierede' Simon Kjær: - Det er ret stærke scener

Den svenske landsholdsspiller Victor Nilsson Lindelöf sprang ud til sin hustru for at give hende et kys efter sejren over Schweiz.

Måske Victor Nilsson Lindelöf havde ladet sig inspirere af Simon Kjær, der midt i den danske jubel over pladsen i VM-ottendedelsfinalen gik op på tribunen til sin svenske hustru Elina Gollert Kjær.

Her opstod der et rørende øjeblik, da tårerne begyndte at trille, mens de intenst holdt om hinanden og udvekslede få ord sammen.

Tårer var der ikke, da Lindelöf hoppede op på tribunen til sin hustru Maja Nilsson Lindelöf for at give hende et kys efter Sveriges avancement til VM-kvartfinalen, men det er alligevel en episode, der har fået omtale på den anden side af Øresund.

- Det er ret stærke scener. Man får gåsehud af de her scener, lød det fra Olof Lundh, fodboldjournalist hos svensk TV4, ifølge Expressen.

Øjeblikket er blevet foreviget med et billede, som Maja Nilsson Lindelöf har lagt på Instagram. Til billedet har hun skrevet en tekst, der formentlig er en henvisning til den rejse, det svenske landshold er på ved VM i Rusland.

- Jeg har ikke rigtig brug for en bryllupsrejse, skriver Maja Nilsson Lindelöf.

Glad for familiens opbakning

Den 23-årige Manchester United-back spillede en god kamp, da svenskerne besejrede Schweiz 1-0, og det var altså for øjnene af sin hustru, men også flere øvrige medlemmer af Lindelöf-familien var på plads på Sankt Petersborg Stadion.

- Det betyder alt for mig at have dem her, og at de også kan opleve dette. Det er magisk, så det var meget, meget stort for mig, at alle var her i dag (tirsdag, red.), sagde Victor Nilsson Lindelöf ifølge Fotbollskanalen efter kampen.

Lindelöf var ikke den eneste svenske spiller, der talte med sin familie efter ottendedelsfinalen, beretter Expressen. De spillere, der ikke var oppe på tribunen, fejrede kvartfinalen med de medrejsende svenske fans.

Se Sveriges VM-kvartfinale mod England direkte på TV 2 PLAY lørdag den 7. juli kl. 16.00.