FIFA VM 2018

- Det gør virkelig ondt, siger Harry Kane

Englands semfinalenederlag i forlænget spilletid mod Kroatien gør 'virkelig ondt', siger anfører Harry Kane.

Se alle VM-kampe direkte på TV 2 PLAY

Det startede så godt for England, men sluttede som så ofte før. Efter bare fem minutter bragede Kieran Trippier englænderne i front, men i forlænget spilletid slukkede Mario Mandzukic det engelske finalehåb.

- Det er hårdt. Vi arbejdede så hårdt for det, og det var en fifty-fifty-kamp. Det gør ondt. Det gør virkelig ondt, og det kommer det til at gøre i noget tid. Men det har været en fantastisk rejse, lød det fra anfører Harry Kane umiddelbart efter kampen,

Ifølge det engelske landsholds topscorer var det små ting, der gjorde, at Kroatien trak det længste strå.

- Der er meget, vi kunne have gjort bedre. De spillede godt og gjorde det svært for os. Det er svært at sætte en finger på, hvad der gik galt.

- Vi skabte nogle store chancer, da det stod 1-0. Måske stod vi en smule for dybt til tider og pressede ikke nok på boldholderen. Der er mange hvis'er og måske'er, men i de her store kampe handler alt om små marginaler, forklarer den tydeligt skuffede angriber.

Trøstende ord 

Med det engelske 1-2-nederlag efter forlænget spilletid missede landsholdet en historisk chance for at nå i VM-finalen for første gang siden triumfen i 1966.

Det til trods var forståelsen stor fra den gamle garde.

- Disse unge spillere gav absolut alt. Det er et stort skridt fremad, og de bliver kun bedre i fremtiden. De kan holde deres hoveder højt, for de for de gjorde vores land stolt. Tillykke til Kroatien, skrev den engelske landsholdslegene Gary Lineker på Twitter, da det stod klart, at England må nøjes med bronzekampen.

Også Daniel Aggers gamle forsvarsmakker i Liverpool var hurtig ved tasterne.

- England har gjort hele landet begejstret i tre uger, men at Kroatien når finalen med et indbyggertal på fire millioner er ekstraordinært, lød det fra Jamie Carragher på selvsamme medie.

Hos det engelske fodboldforbund var man taknemmelige for støtten.

- Til alle, der støttede os. Til alle, der troede, at denne gang var anderledes. Til alle, der ikke var bange for at drømme. Til alle, der ved, at det her kun er begyndelsen. Tak. Vi håber, vi gjorde jer stolte.

England spiller bronzekamp mod Belgien lørdag klokken 16. Du kan se kampen på TV 2.