Fodbold

Hazard med kryptisk udmelding: - Du kender min foretrukne destination

Eden Hazard har stor succes på det belgiske landshold og i klubben Chelsea. Men fremover er det ikke sikkert, at han spiller i den engelske storklub.

Belgiske Eden Hazard har været en af de største profiler ved VM i Rusland, hvor han lørdag kronede den flotte slutrunde ved at score i Belgiens 2-0-sejr over England i bronzekampen.

Det er muligvis tid til at opleve noget nyt efter seks fantastiske år på Stamford Bridge

Eden Hazard

Hazards klubhold, engelske Chelsea, har siden siden 2012 nydt godt at de vævre driblinger fra den kreative offensivspiller, men det er ikke sikkert, at klubben kan nyde det ret meget længere.

Efter at have vundet bronzemedaljerne kom Eden Hazard med en kryptisk melding, der sætter spørgsmålstegn ved, om karrieren fortsætter i den engelske klub.

- Det er muligvis tid til at opleve noget nyt efter seks fantastiske år på Stamford Bridge (Chelseas hjemmebane, red.). Jeg kan beslutte, om jeg vil blive eller skifte, men Chelsea har den beslutning – om de vil lade mig gå, sagde Eden Hazard ifølge BBC efter kampen mod England, hvorefter han sluttede af således:

- Du kender min foretrukne destination.

Real Madrid kan stå klar

Den spanske storklub Real Madrid mangler en stjerne til offensiven, efter de solgte Cristiano Ronaldo til Juventus for omkring 100 millioner euro.

Her kan Madrid-klubben meget vel have Eden Hazard i kikkertsigtet, og skulle det være tilfældet, vil den belgiske spille ikke afvise et skifte. Det har han, ifølge Kristof Terreur, tidligere udtalt til Het Laatste Nieuws.

Hvis Real Madrid er interesseret i at købe Eden Hazard, har hans præstationer ved VM ikke fået markedsprisen til at dale. Som anfører for sit land nåede han at lave to mål og yderligere to oplæg i de seks kampe ved slutrunden, hvor han fik spilletid.

Ny træner kan være afgørende

Chelsea præsenterede efter længere tids spekulationer lørdag italienske Maurizio Sarri som ny træner i klubben, efter Antonio Conte fredag blev fyret.

Blot få timer efter ansættelsen af Sarri hentede Chelsea en af Sarris tidligere spillere, Jorginho, i Napoli.

Eden Hazards beslutning om at blive eller forlade Chelsea kan komme an på, hvordan den nye træner ønsker at spille og hvillket indtryk, Hazard får af Sarri.

Stor succes i Chelsea

Siden skiftet fra Lille til Chelsea har Eden Hazard haft stor succes.

Han har spillet 300 kampe for den engelske klub, hvor han 89 gange selv har fået netmaskerne til at blafre. 75 gange har han haft sidste berøring på, før en holdkammerat scorede.

Udover den personlige succes har klubben også haft succes med den 27-årige belgier på holdet.

Siden 2012 er det blevet til to engelske mesterskaber, en FA Cup-titel, en Europa League-titel og en samlet sejr i Carabao-cuppen.

Afstemning

Fortsætter Eden Hazard i Chelsea eller skifter han klub?