Manchester United sælger defensivspiller til Ajax

Manchester United bekræfter, at klubben har solgt hollandske Daley Blind tilbage til Ajax.

Daley Blind forlod Ajax til fordel for Manchester United for fire ĂĄr siden. Nu vender den 28-ĂĄrige forsvars- og midtbanespiller tilbage til sin tidligere klub i den hollandske hovedstad.

Manchester United bekræfter tirsdag på sin hjemmeside, at klubben har solgt forsvarsspilleren til Ajax.

Blind har fået en fireårig aftale med barndomsklubben, hvor han første gang startede med at spille som otteårig.

- Først og fremmeste vil jeg gerne sige, hvor stolt jeg er, over jeg har været en del af Manchester Uniteds familie. At spille for den største klub i verden med sådan en historie har betydet meget for mig. Jeg havde fire gode år med fire trofæer.

- Jeg vil aldrig glemme nogle af de specielle kampe og øjeblikke. Men nu er det tid til at komme hjem, skriver Blind pĂĄ Twitter. 

Daley Blind forlod Æresdivisionsklubben i 2014 for 14 millioner pund svarende til godt 118 millioner kroner.

Ajax skriver pĂĄ klubbens hjemmeside, at den har betalt 16 millioner euro for forsvarsspilleren. Det svarer til 119 millioner danske kroner.

I weekenden sagde Ajax-direktør Edwin van der Sar, at Daley Blind vil være en fantastisk tilføjelse til truppen.

- Jeg synes, at Daley er en fantastisk spiller. Han er alsidig og kan også spille venstreback og defensiv midt. Han har spillet mange gode kampe for Holland og Manchester United, sagde Edwin van der Sar ifølge Sky Sports til Omnisport.

Daley Blind, der er søn af den tidligere hollandske landsholdstræner Danny Blind, spillede som seniorspiller i Ajax fra 2008 til 2014.